maanantai 1. elokuuta 2011

Hääpostaus

Nyt on saatettu paras kaveri avioon ja voi hetkeksi hengähtää :) (lue: olla töissä).
Ajattelin postailla vähän jotain näistä häistä, olivathan ne ensimmäiset kaverihääni ja muutenkin edellisistä häistä on ehtinyt vierähtää jo monia vuosia. 

Sain tosiaan kunnian olla ainoana kaasona,  se on sovittu jo joskus 14-vuotiaana että jos toinen menee naimisiin, tulee toinen kaasoksi :) Oli myös suunnitelma B: ottaa kimppakämppä paikallisesta vanhainkodista ja viettä elämä siellä vanhanapiikana. Näillä näkymin sitä suunnitelmaa ei kuitenkaan tarvitse toteuttaa :)

Noh, itse tapahtumaan sitten. 
Puku hankittiin helsinkiläisestä Kaunis Morsian -liikkeestä tammikuussa ja siitä lähtien häitä onkin järjestelty aina kun olemme ystäväni kanssa nähneet. Puku ol aivan nappi valinta, en kuitenkaan viitsi laittaa siitä kuvaa ilman morsmaikun lupaa.. Uskokaa kuitenkin että se oli ihana :) 
Päätin heti, etten osta uutta pukua, sillä en löytänyt mitään mieleistä ja oma yo-mekkoni on ollut käytössä vain tuona kyseisenä juhlapäivänä ja se miellyttää silmääni edelleen. 

Oma mekkoni näytti siis tältä:


Kävin aikamoisen kamppailun että sain itseni suurin piirtein samoihin mittoihin, joissa olin yo-juhlissani! En olisi uskonyt pystyväni olemaan noin kauaa erossa esim. rakkaista sipseistäni mutta pystyin ja mahduin lopulta mekkooni :) Nyt hainkin sipsipussin kaappiin odottamaan iltaa ja sohvalla löhöilyä ;)
Välillä tekee kuitenki ihan hyvää skarpata ruokavalionsa kanssa, huomaa syövänsä niin paljon turhaa, jota ilmankin voi olla! (Sipsit eivät kuulu tähän kategoriaan). 
Meikkasin itse itseni, morsian sai kosmetologin tekemän upean meikin. Ainakaan omassa kamerassa ei ole kovin hyvää meikkikuvaa, joten tässä seuraavana päivänä otettu kuva lähes samanlaisesta meikistä. Luomiväriä oli silloin enemmän ja muutenkin kaikki oli huolitellumpaa.. 

Tässä kuva siitäkin:

Ostin oikein tätä tilaisuutta varten veden kestävän ripsarin, Max Factorin Falce lash effectin ja olin kyllä tosi tyytyväinen ostokseeni! :) 

Kampaukseni teetätin luottokampaamossani Pinkissä, kampaukseni oli aivan ihana ja se kesti 3 päivää täysin ehjänä! Se siis tehtiin jo perjantaina ja eilen purettuani sen löysin päästäni 34 pinniä :P

<3

Tämä on nyt tälläinen kynnetön kirjoitus, voin vaikka huomenissa ehdä ihan oman postauksen häissä nähdyistä kynsistä, mikäli suinkin ehdin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...