torstai 28. heinäkuuta 2011

Kynnet lomalaiselle

Huh, mikä hiljaisuus täällä on vallinnut viimeisen viikon! Olen ollut niin kiinni töissä ja vapaapäivät ovat kuluneet häiden järjestelyissä, etten ole ehtinyt edes ajatella tänne kirjoittelemista!
Yhtenä vapaapäivänä/yönä väkersin äidille loman aloituksen kunniaksi vähän värikkäämmät kynnet ja ne saavat nyt katkaista tämän bloggaustauon!


Äidillä on edelleen LCD:n geelikynnet, joten tehtiin pelkkä lakkaus. Kynnet ovat kasvaneet aikalailla ja osassa kynsistä kasvurajan huomaa selvästi, saatiin niitäkin vähän piiloon nyt :) 

Pikkuisen vielä vaatii tuo isän kameran käyttäminen harjoittelua, tässäkin onnistuin tarkentamaan vain kahteen kynteen :P
Eiköhän idea kuitenkin tule tuostakin selville!


Lakkasin pohjan Lorealin vaalealla helmiäislakalla ja tuputtelin China Glazen 108 Degrees -lakkaa kärkiin (talouspaperilla, meikkisieni unohtui kotiin :D ). Molempien käsien nimettömiin maalailin kukkaviritelmät valkoisella Lorealin lakalla ja koristelin jokaisen kynnen vähintään yhdellä kirkkaalla strassilla. 
Nämä ovat kestäneet hyvin nyt jo 4 päivää, ovat aina vain kuin uudet vaikka äiti on näiden kanssa touhunnut ties mitä, muun muassa hoidellut isän kanssa lapsiensa kolmea koiraa! Onneksi on aina hoitopaikka sesseille tiedossa jos jotain yllättävää menoa ilmaantuu! Omaa koiraani en ole vielä edes tänään nähnyt, taitaa olla "isovanhempiensa" kanssa lenkillä :)

2 kommenttia:

  1. Herkullisen väriset kynnet! Eksyin ekaa kertaa (?) blogiisi ja liityin lukijaksi. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) ja tervetuloa lukijakseni, kiva että blogi miellytti!

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...