tiistai 12. heinäkuuta 2011

Sinisellä linjalla jatketaan edelleen

..nyt pitsillä höystettynä!

Mennäänpä suoraan kuviin:


Todiste siitä, että myös oikea käsi on tallella, sitä on vain sen verran hankalampi kuvata että monesti kuvat ovat vain vasurista :)


Ranskalaisen kärjen tein CG:n Bermuda Breakawayllä, tätä lakkaa en ollut aiemmin käyttänyt missään, nyt oli jo korkea aika testata sekin! Pitsikuvion tein Konadin m57 laatasta Konadin valkoisella lakalla, alla oli jo parista edellisestä lakkauksesta tuttu Lorealin vaalea helmiäislakka, josta on tullut kyllä kestosuosikkini!


Tein nämä eilen ja hyvin kestivät mansikkarulianssin, pakastin laatikollisen mansikoita pakkaseen mutta onneksi kerrankin välähti ja suojasin nämä hanskoilla :) Näillä mennään varmaan taas pari päivää, ellei mitään mullistavaa tapahdu, sillä edessä on 3 työpäivän putki, 1 vapaapäivä ja sitten 2 yövuoroa!

4 kommenttia:

 1. Hirmuisen nätit kynnet! Minä en koskaan onnistu noissa konadin pitsikuvioissa :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) voin paljastaa, että monesti on menty metsään noiden kuvioiden kanssa mutta nyt ne onnistuivat jo hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. No hyvä, jospa ne siitä mullakin sitten alkais :D ne nimittäin menee aina jollakin siksak kuviolla tai muuta vastaavaa :DD

  VastaaPoista
 4. mulla taas ne menee aina vinoon kynnelle vaikka kuinka yritän saada ne suoraan mut kyllä harjoittelemalla oppii :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...