keskiviikko 3. elokuuta 2011

Kaason & morsiamen kynnet

Tässä tulee aikaisemmin lupailemani katsaus kynsiin, jotka minulla ja morsiamella oli viime lauantain häissä.  Lakkasin myös morsiamen äidin kynnet ihan extempore enkä ehtinyt niitä kuvaamaan, kynnet olivat melko lyhyet mutta saatiin siistittyä yleisilmettä kivasti.

Omat kynteni tein aika kiireellä mutta sain ne stemmaamaan mekkoni kanssa melko mukavasti :)


Tarvitseeko enää edes mainita että pohja on tehty jälleen kerran Lorealin valkealla helmiäslakalla? :D Hävettää jo myöntää että on se! Mutta se on juuri sopiva aluslakka tällaisiin ranskalaisiin manikyyreihin.. Kärjet lakkasin H&M:n Moody Model lakalla ja päälle laitoin sinivihreitä glitterhippuja. Ne välkkyivät kivasti auringossa ja sopivat senkin vuoksi mekkooni, jonka kangas "vaihtaa" väriään eri valoissa vihreästä aina violettiin asti!

Blogger ei suostu kääntämään tätä kuvaa mutta olkoot :P

Katsotaas sitten niitä morsiamen kynsiä!
Morsian ei työnsä vuoksi voi kasvattaa kovin pitkiä kynsiä mutta onneksi hänen kyntensä ovat hyvän malliset muutoin, niihin saatiin tehtyä simppeli ranskalainen lakkaus Swarovskin pikkukristalleilla koristeltuna :) Morsmaikku on luonteeltaan vain hieman hätäinen ja pari kynttä saikin osumaa kun juuri lakan kuivumisaikana olisi pitänyt saada tehdä ties mitä ;) Kristallit eivät kiinnittyneet yhtä tiukasti kuin tavalliset muovistrassit, olisi kannattanut liimailla ne ihan kynsiliimalla, sillä pari niistä irtosi ennen aikojaan. Onneksi lakkaus pysyi ehjänä, eikä kukaan huomannut eroa!


En itse ehtinyt kuvaamaan kynsiä valmiina ollenkaan, tässä Jarnon ottama kuva lähinnä sormuksista mutta näkyyhän tässä kynnetkin :) Tuo sormus oli kyllä hintansa väärti, tykkään! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...