maanantai 8. elokuuta 2011

Myrskysään väripilkut

Tänään on tuullut koko päivän niin kovaa, ettei pihalle ole juuri huvittanut mennä. Karvakorvakin on vain tyytynyt makoilemaan asunnon joka neliöllä ja kuskailemaan isäntäväen vaatteita koppiinsa.. Voiko poikakoirallekin iskeä pesänrakennusvietti? Waldo ainakin touhaa jotain sen tapaista ;D

Mutta asiaan.. Lakkasin kynnet, joiden kaltaiset on nähty täällä jo aikaisemminkin (linkki lakkaukseen) mutta nyt halusin testata uutta Thuyan koristelulakkaa ja maalailin kukkakuviot kuuteen kynteen. 


Tässä todiste siitä että peukkukin löytyy, vaikkei se useinkaan pääse samaan kuvaan muiden kynsien kanssa.. Taitaa olla liian keskellä kämmentä :D


Kuvanlaadussa on vähän toivomisen varaa..


Näistä tuli tosiaan hyvin paljon edeltäjiensä tyyliset mutta haitanneeko tuo mitään.. Thuyan koristelulakka toimi ihan mukavasti, vasuri kaipaa edelleen lisää harjoitusta!
Lakoista vielä sen verran että kärjissä on epätasaisesti levitettynä jälleen Wild and Crazyn Twilightia ja päällä Models Ownin Orangeadea. 
Maalailut on tehty China Glazen 198 Degreesin ja Twilightin sekoituksella, kukan heteet ja muut viivat on piirretty Dependin kirkkaanpunaisella! Koristuksina vielä oransseja ja keltaisia strasseja.. 
Näistä tuli ihan kivat mutta alla olleet geelit kärsivät eilisestä lakkojen poistosta jonkin verran vaikka käytin asetonitonta poistoainetta.. Onneksi vain yhdestä kynnestä geeliä irtosi, muista reunat vähän kupruilevat..

4 kommenttia:

 1. Taas yhdet todella kauniit kynnet! Tuli ihan sellainen fiilis, että jos nää maistuisi joltain, ne maistuisi hedelmä-Soleron pinnalta... Onkohan niitä jäätelö vielä olemassakaan? :D

  VastaaPoista
 2. Suosittelen ehdottomasti geelien/akryylien päälle Cesarsilta saatavaa geelilakkaa! Itsellä akryylit pehmeni aina kynsilakkojenpoiston yhteydessä, vaikka käytin asetonitonta puhdistusainetta. Sitten ostin viimeistelyyn geelilakan ja eipä enää pehmene ja kynsilakatkin irtoaa nätisti. :)

  http://www.cesarsshop.fi/geelilakka-super-gloss-p-1401.html

  VastaaPoista
 3. Maryah: Enpä muistanut moista jätskiä mutta nyt kun sanoit niin tulee kyllä sama mieleen :) Harmi vain, etteivät maistu :D

  Sanna: Kiitos vinkistä, voisin pistää tilaukseen! Mites tuon geelin poiston kanssa, pitääkö se viilata pois?

  VastaaPoista
 4. Vastaan sulle vielä täällä sun omassakin blogissa! Eli geelilakka lähtee viilaamalla pois. Sitä tulee ohut kerros viimeistelemään kynnet ja esim. huollon yhteydessä viilailee geelilakat samalla pois. :)

  Eli siis tuota geelilakkaa ei laiteta kynsilakkojen päälle, vaan esim. juuri huollon yhteydessä siihen viimeistelemään rakennekynnet! Geelilakka antaa oikeasti ihan tajuttoman kiillon kynsille. Ja siihen päälle sitten voi huoletta lakkailla ja lakkoja poistella. :)

  Tässä huhtikuussa tekemäni rakennekynnet akryylimenetelmällä, jossa on viimeisenä päällä tuo Cesarsin geelilakka:

  http://2.bp.blogspot.com/-pmLiB5aKT2c/Tbp6GODmFUI/AAAAAAAAEg8/2FoP_kjeuv8/s1600/IMG_8706.JPG

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...