perjantai 19. elokuuta 2011

Models Own -kimppatilaus!


Moni on varmasti tietoinen tulevasta Models Own -alesta, joka saadaan kun 50 000 tykkää kyseisestä brändistä facebookissa. Tällöin siis verkkokaupassa alkaa -50% ale :)
Tässä suunnittelen sinne pientä tilausta, ainoa ongelma on että heillä on ostoraja, joka täytyy ylittyä, jotta tuotteita voi tilata ulkomaille..
Onko siis ketään, joka haluaisi lähteä mukaan kimppatilaukseen?

Tilauksen yksityiskohdista, postituksista yms voidaan jutella sitten jos halukkaita löytyy :) Pian pitäisi tilaus tehdä, nuo lakat menevät käsistä heti kun ale alkaa!

12 kommenttia:

 1. Jokin blogi on just järkänny kimppatilauksen, olisko ollu colouring my life

  VastaaPoista
 2. Paljonko se raja on? :) Itteä kiinnostaisi kyllä jonkinkin verran ja siellä on tykätty jo jotain 49.200.... 8--o

  VastaaPoista
 3. Joo huomasin myös toisen kimppatilauksen, se alkaa vain olla jo niin ääriään myöden täynnä, etten jaksaisi siihen omia tilauksiani änkeä, jos vain joku kanssani tilaa :) Jos ei, niin sitten varmaan kyselen, mahtuuko mukaan! :)

  Marie: Se oli 20 puntaa ja mulla on nyt kasassa vasta 10 jos lasketaan puolet noista hinnoista pois! Tuskin menee huomista kauemmaksi tuo alen alkaminen :)

  VastaaPoista
 4. Mä voisin olla kans mukana kimppatilauksessa :)

  VastaaPoista
 5. Kiva! :) Mä oon koneen ääressä seuraavan kerran huomenna joskus illalla ja nyt näyttää että teknisten ongelmien takia ale siirtyy, joten meillä ei oo vielä kiirettä :) Miten pian ehtisitte laittaa tilauksenne mulle? Laittakaa mailia osoitteeseen lakkausrakkaus@gmail.com, kirjoittakaa lakat ja määrät sekä osoitteet, johon lähetän sitten tilaukset unhan ne saapuvat! Lasken tilauksen arvon yhteen ja postikulut Suomessa, ilmoitan teille kun tiedän loppusumman! Sähköposti-ilmoitus on sitten sitova

  VastaaPoista
 6. Noniin, enää vajaa 100 tykkääjää tarvitaan ja ale alkaa! Laittakaa mulle mielellään huomisen aikana tilauksenne niin saadaan kaikki mitä halutaan :)

  VastaaPoista
 7. MOI! MUN ON KYLLÄ PERUTTAVA OMA OSALLISTUMISENI, HÄTIKÖIN TUON KANSSA...OON TODELLA PAHOILLANI <:((!!

  VastaaPoista
 8. Selvä homma, hyvä että ilmoitit nyt etkä vasta tilauksen jälkeen :)

  VastaaPoista
 9. Onko tilaus jo tehty? Onkohan liian myöhäistä osallistua? Minua kiinnostaisi, enkä tosiaan yksin viitsisi tilata. Tosin onkohan ne kaikki lakat jo viety käsistä :d

  VastaaPoista
 10. juu tilaus tehtiin tiistaina, huikin siitä täällä vielä tiistainakin mutta tilauksen jälkeen poistin postaukset viemästä tilaa etusivulta! osa lakoista on kuulemma loppu mutta tuskin kaikki sentään :)

  VastaaPoista
 11. Eipäs tehtykään^^ :/ Nyt tuli MO:lta mailia ja tilaus ei ole mennyt läpi! eli nyt Minttu jos haluat niin pääsisit vielä mukaan!

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...