keskiviikko 24. elokuuta 2011

Tili tuli, tili meni.. Näkikö kukaan kumpaakaan tapahtumaa?

Tässä lupailemani postaus viime aikojen shoppailuista :)
Ihan koko tiliäni en näihin sentään saanut menemään, koska tilasin nämä ulkomailta. Suomesta vastaavan määrän ostaminen olisikin saattanut haukata jo isomman palan säästöistäni!

Aloitetaan eBayn tilauksesta, Nailsupplies.us:n tilaukseen voidaan perehtyä myöhemmin..

3 Nail art lakkaa, joissa 2 päätä: sivellin ja tarkempaa jälkeä tekevä pikkupää. Nämä olivat vähän hintavampia kuin toivoin, mutta kuitenkin vain n.3€/kpl. Kultainen ei miellyttänyt, pigmenttiä ei ole juuri nimeksikään!

Nämä unohdin kuvata joten kuva napattu eBaystä. 10kpl koristelutarraa, näitä pitääkin päästä jo testaamaan!

3D muotti, näitä minulta löytyykin jo pari mutta värillisten geelien puutteen vuoksi ovat jääneet käyttämättä

Siispä tilasin 12 värillistä geeliä :)

Näiden takia taisin alunperin eksyä eBayhin.. Kiva hyrrällinen helmenpuolikkaita koristeluun..

Lisää koristelujuttuja: 3 n. 17cm pitkää pitsitarraa

Tämä on ylivoimaisesti paras ostokseni hetkeen! Uusi pikakuivattava päällyslakka Seche Vite, en tule enää koskaan käyttämään mitään muuta :)

Näitä tilailin useamman kipaleen ja mustikka onkin päässyt jo käyttöön! Kuvassa siis aloe veran, mustikan ja appelsiinin tuoksuiset kynsinauhaöljyt, lisäksi tilasin tietenkin limen mutta se unohtui kuvasta..
Mekanismi on näissä sama kuin esim. valokynissä, ruuvaamalla kynää saat öljyä pihalle! Näppärä ottaa laukkuun mukaan tiiviin korkin ansiosta :)

Paljonkos näille sitten tuli hintaa? Pyöristettynä 36€! Postikuluja ei tarvinnut maksaa kuin pikakuivattajasta ja geeleistä joten hinta ei päätä huimaa :)

2 kommenttia:

  1. Yää, pakko päästä itekin tilaileen. :D Oliko yhdeltä ja samalta toimittajalta vai eri? Kauan kesti toimitus? Paljonko oli postareiden osuus? Kysymystulva!!! :DD

    VastaaPoista
  2. Kynsinauhaöljyt, helmet ja muotti tuli samalta toimittajalta, samoin nail artit mutta muut tuli sit eri paikoista :) ja melkein kaikki ilman postareita! ainoastaan pikakuivattaja ja geelit tuli postareilla eikä nekään ollu pahat! Geelit tuli tasan viikossa ja muut vähän päälle sen, kuitenkaan yl kahta viikkoa ei tainnu mennä minkään kanssa eli tosi nopsaa kun kaikki kuitenkin tuli Hong Kongista :)Sinne vaan tilailemaan ;)

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...