torstai 4. elokuuta 2011

Uusien geelien testailua

Tilasin NDED:sta (entinen Nail Design Euro Discount) uudet Soak Off -geelit siskon kynsiä varten ja päätin kokeilla niitä itselleni nyt kun en vielä pääse siskon omia tekemään! Nämä eroaa entisistä geeleistäni sillä että ne saa poistettua ilman viilausta siihen tarkoitetulla poistoaineella tai apteekissakin myytävällä asetonilla. Vanhat geelini olivat jo siinä kunnossa että halusin ne pois mutta se ei aivan noin vain käynytkään. Geelit olivat paikoitellen aika tiukassa! Sain viilailla niitä koko illan ja lopulta osaan kynsistä jäi vielä ohut kerros geeliä,  enempää en raaskinut viilata, ettei oman kynnen pinta ohene liikaa. 

Tältä kynnet näyttivät geelien poiston jälkeen:


 Tosin tähän kuvaan olen jo viilannut kynsiä hieman lyhyemmiksi, kynnet kärjet olivat nimittäin sen verran kuivat ja ohuet, etteivät ne olis kestäneet seuraavan päivän geelaukseen asti. Ne olivat omaan makuuni jo liian pitkätkin. 


Piti pelleillä kameran kanssa kynsien ollessa uunissa, kuva siis uunin takaseinästä :D 

Geelasin jälleen omat kynnet ilman tippejä tai pidennyksiä yhtä kynttä lukuunottamatta.


Oikean käden peukku oli ottanut sen verran osumaa, ettei siitä olisi saanut siistiä ilman pientä pidennystä. Kokeilin tehdä tämän kirkkaan pidennyksen muotilla ja näillä uusilla geeleillä ja hyvin onnistui :) En yhtään osannut arvella, miten tukevaa tavaraa geeli on mutta ainakin se jämäkästi jäi kynteen kiinni!

Laitetaanpas nyt vielä kuvia sitten valmiista tuotoksista:

Samainen peukku valmiina


Kuvia tuli taas räpsittyä reippaanlaisesti mutta tuskimpa se ketään ahdistaa? :) Nämä geelit oli kyllä tosi hyvät ja helpot tehdä, en malta odottaa että pääsen kokeilemaan näitä äidille ja siskolle!

Nyt kuitenkin opparin kimppuun niin saa joulukuussa postailla valmistujaiskynnet ;)

10 kommenttia:

 1. on ne geelikynnet kyl vaan niin siistin näköset, mut en uskalla ottaa, kun omat kynnet menee niin huonoon kuntoon..ainakin mulla :/ Blogissani ois sulle palkinto :)

  VastaaPoista
 2. Onhan ne kyllä siistit ja pysyy tietty paremmin kuin ranskalainen manikyyri lakoilla tehtynä :) Munkaan ei olisi mikään pakko kynsiä geelailla kun pituutta on jo valmiiksi mutta mulla taas kynnet kestää paremmin töissä ja koiran kanssa kun geeli on siinä suojaamassa :) Toki kokemusta on vasta yksistä geeleistä..
  Kiitos tosi paljon palkinnosta, laitan sen eteenpäin kunhan ehdin :)

  VastaaPoista
 3. Palkinto olisi sulle täällä http://chezmaryahnails.blogspot.com/2011/08/one-lovely-blog-award.html

  Tosi hyvää jälkeä oot saanut aikaan noilla geeleillä... Kiva postaus, hyvä tietää kokemuksia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos palkinnosta :) Pitäisi pistää se jo eteenpäin, sain samaisen jo toisaalta pari päivää sitten! Ja kiitos, noilla geeleillä ei ollut vaikeaa onnistua :)

  VastaaPoista
 5. Enpä huomannut että olit saanut jo palkinnon, joten kerkesin jo laittamaan sinulle sellaisen myös :> http://unglueyourlipslover.blogspot.com/2011/08/award-tour.html

  VastaaPoista
 6. Heh, ei se mitään! Kiitos palkinnosta :) Jokohan nyt sen laittaisi jo eteenpäin kun sen on saanut triplana :P

  VastaaPoista
 7. Moikka! Aattelin juuri tilata samasta paikasta geelausvehkeet, kyllästyttää maksaa 100€ kuussa kynsistä vaikkakin ne on ollet aina tosi hyvin tehdyt...eli pieni tasonlasku ainakin aluksi odotettavissa, kun alan hommaan itse ;) Mitä kannattaa tilata aloituspaketin lisäksi? otanko suosiolla enemmän geeli tms... Hienot kynnet teit!! Terveisin Iina

  VastaaPoista
 8. Mä oon sen verran nössö, etten uskalla ostaa kovin monta purkkia uusia geelejä, jos ne eivät sitten olekaan mieluisia! Itse ostin perus pohjageelin, pinkin, valkoisen ja päällysgeelin ja niillä oon pärjännyt hyvin :) mulla on nail prep ja primer ennestään ja käytän noihin Soak off -geeleihin lisäksi tavallista top coat -geeliä niin niitä ei tarvinnut tilata enää.. Oon havainnut hyväksi tuon top coatin, kynsistä tulee kestävämmät sen kanssa sillä soak off on aika pehmeää tavaraa esim. Sinan geeleihin verrattuna. Nuo geelit lähtevät pois myös asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella, joten jos aiot kynsiä lakkailla geelien päälle, suosittelen lämpimästi tota tavallista päällysgeeliä, se kun kestää poistoaineita hyvin! Tulipa paljon tekstiä enkä tiiä vastasinko edes kysymyksees :D

  VastaaPoista
 9. Vanha postaus, mutta erittäin hyödyllinen, katsotaan luetko vielä vanhojen juttujen kommentteja - olisin kysynyt, mitä top coat -geeliä käytät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki luen :) Kiva jos joku eksyy lukemaan näitä vanhojakin tekstejä! Muistaakseni käytin tuolta NDED:stä ostamaani soak offien top coatia eli tätä näin: http://www.nded.com/uv-gel-color-gel/soak-off-gel/nded-soak-off-finish-gel.html?__utma=1.2928057.1326382724.1340038464.1344798690.16&__utmb=1.3.10.1344798690&__utmc=1&__utmx=-&__utmz=1.1340038464.15.4.utmcsr=google|utmccn=%28organic%29|utmcmd=organic|utmctr=%28not%20provided%29&__utmv=-&__utmk=85478553
   Hyi kun tuli pitkä linkki mutta en jaksa alkaa nyt muokkailemaan sitä :P

   Poista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...