torstai 18. elokuuta 2011

Ei ihan Strömsö-kamaa mutta on ainakin itte tehty!

Ne, jotka haluavat lukea vain kynsijuttuja saavat skipata suosista tämän postauksen yli, sillä tässä ei ole kynsistä tietoakaan!
Näin homemom -blogissa kivoja tuunailtuja lasipurkkeja mm. tuikuille ja innostuin koristelemaan omia säilytyspurnukoitani hieman :) 

Tässä ensimmäiset valmiit tekeleet. 

Punaruudullinen kangas on löydetty kotoa kangasvarastosta, tämä kangas on tietääkseni jo "vähän" vanhempaa mallistoa ;) Eipä näin hienoa ruutukangasta enää kaupoista löytynytkään! Pitsinauhat on ostettu Eurokankaasta ja kirjaimet on tehty käsintehdylle Tiimarin paperille sabluunalla. Ostin vastaavan sabluunan Tiimarista vain tajutakseni että J saa tulostettua koneelta samanlaisia kirjaimia! Tulostutin siis valmiit tekstit, vedin kontaktimuovin sabluunan päälle ja leikkasin reiät mattopuukolla lasisen henkilövaa'an päällä! Muuta kovaa ja naarmuuntumatonta pintaa ei siihen hätään löytynyt..
Korkit on maalattu valkoisella akryylimaalilla, ostin myös lakkaa siltä varalta, ettei pelkkä maalikerros kestä käytössä, aika näyttää kuinka käy :)

2 kommenttia:

  1. makeen näköset tuli, ja ihanaa kuulla että inspiroiduit mun pikku askarteluista! upeita kynsiä olet tehnyt-kahdet geelikynnet on mulla ollut mutta varallisuus ei silloin enää riittänyt huoltoihin, nyt on taas pyörinyt mielessä että pitäisikö hankkia...

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kyllä geeleihin saa uppoamaan tosi paljon rahaa jos niitä ei tee itse tai saa joltain tutulta vähän edullisemmin! En mäkään raaskinut mennä laitattamaan kynsiä kenellekään, siksi kokeilin tehdä ite ja ihan ok ovat onnistuneet :)

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...