sunnuntai 7. elokuuta 2011

Violettia vaihtelua

On jo korkea aika postailla nämä vanhat kynnet, tein nämä heti geelien teon jälkeen ja juuri ajattelin alkaa poistamaan näitä. 
Halusin pitkästä aikaa jotain muuta kuin ranskalaista manikyyriä ja käskin Jarnon sanoa joku väri (kielsin sanomasta mustaa, se olisi varmasti muutoin tullut ekana herralle mieleen :D ). No valinta osui violettiin ja lakaksi pääty pinkkiin taittuva violetti Bombay lakka Wild and Crazyltä. 

 Tein helpot koristelut China Glazen Devotion -lakalla Konadin laatasta m26. 


Vähän harmittaa, etten saa millään tämän lakan oikeaa väriä näkyviin kameralla, on tosi kinkkinen kuvattava! Tosin Jarnon silmään tämä on luonnossakin pinkki mutta miehen värimaailma liikkuu valkoinen-musta-harmaa-sininen alueella, joten annetaan tuo anteeksi :D

Tämän kuvan värit ovat muuten ihan pielessä mutta lakan oikea väri erottuu hippasen verran paremmin :)
Nyt nämä kuitenkin lähtevät poistoon, kärsivät viikonlopun työvuoroissa jonkin verran ja äskeinen siivous kotona oli viimeinen niitti näille!

4 kommenttia:

 1. haha, nauroin tolle "Tosin Jarnon silmään tämä on luonnossakin pinkki mutta miehen värimaailma liikkuu valkoinen-musta-harmaa-sininen alueella, joten annetaan tuo anteeksi :D" miehet on kyl joskus vaan niin söpöjä!

  VastaaPoista
 2. Heh, joo se on meillä ihan yleinen vitsi, ettei vaatekaapistakaan paljon muita värejä löydy :D Nyt sinne on tosin eksynyt jo pari punaista paitaa, edistystä huomattavissa ;)

  VastaaPoista
 3. Tuo lakka on ihan järjettömän ihanan värinen, sama löytyy omista lakoista... Ah! :) Tosi tosi tosi kauniit kynnet koristeluineen!

  VastaaPoista
 4. Voih kiitos! :) Toi on kyllä tosi nätti, ainut harmi vaan on toi kuvattavuus tai sitten vika on käyttäjässä ;)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...