keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Shoppailua Spartoo :ssa

Tässä tulee blogin postaus numero 100! :)

Kuten otsikosta voi päätellä, kävin aleostoksilla Spartoo.fi -kenkäkaupassa. 
Huomasin nimittäin eilen ajellessani OMALLA AUTOLLA kotiin, etteivät talvikenkäni ole enää järin lämpöiset ja uusien osto on edessä. Eilen tuli tosiaan shoppailtua ihkaensimmäinen auto itselleni, nyt kelpaa kulkea töihin kun on oma kaara alla :)

Talvikengiksi halusin takkiini sopivat kengät, joilla voi ajaa autoa.  Eli tasapohjaiset, mielellään nahkaiset saappaat oli hakusessa.Ostoskoriin päätyi Sistermoon Moon shine -saappaat, jotka olivat -20% alessa 65€. Nämä olivat aitoa nahkaa ja siksi näistä voikin maksaa hippasen enemmän :) Kunnon kengistä 65€ ei ole kyllä paljoakaan mutta kun vielä pari vuotta sitten kuljin kesät talvet parinkympin tennareissa niin tämäkin tuntuu jo panostukselta :D

 

Tässä näkyy vielä tuo ihana karvasisus, joka on kuitenkin ihan synteettistä tekokarvaa, ihan niin aidot nämä eivät sentään ole että eläimen karvaa olisi sisuksissa. Eikä tarvitsekaan olla! Näillä tarkenee varmasti hyvin lopputalven :)
Toivottavasti ovat sopivaa kokoa, sivuilla mainittiin näiden olevan pientä kokoa ja kehotettiin ottamaan koon suurempi kuin normaalisti, otin sitten 41 koska yleensä olen 40 kokoa ja joskus harvoin menee 39.. 

Sitten heräteostokseen ;)
Koska kaksi kuukautta sitten hehkuttamani Vagabondin avokkaat osoittautuivat liian suuriksi, haluan niille korvaajat. Nuo Vagabondit olisivat olleet täydelliset farkkujen kanssa mutta koska edes pohjallisilla en saanut niitä itselleni sopiviksi, laitoin ne huuto.nettiin myyntiin.. Turhaa niitä on pitää kaapissa ja harmitella, ettei niitä voi käyttää!


Etsin siis korvaajia näistä Timelessin Jel -korkkareista. 
Nämä olivat myös -20% alessa eli kovin päätähuimaavia alennuksia en bongannut Spartoosta..   
Hinnaksi näille jäi 33€ eli ei paha, jos nämä nyt sitten olisivat sopisivat :)

Koron korkeus on 9cm, joka on mulle aikalailla maksimi. Uutena vuotena oli samankorkuiset korot jalassa ja ihan hyvin kestin, nämä ovat vielä niitä kopottimia tukevammatkin..
Näiden materiaalista ei puhuttu mitään mutta uskoisin näiden olevan keinonahkaa, kolmellakympillä ei kunnon nahkakenkiä saa mutta en niitä nyt etsikään.

Saapuvaksi tätä pakettia voi odottaa aikaisintaan ensi viikon loppupuolella, sillä yli 60€:n ostoksiin sai lmaisen toimituksen 6 työpäivän sisään. Infoan sitten, olivatko nämä sopivia :)

Nyt heitän taas perinteisen burana 600 huiviin ja lähden nukkumaan hampaideni kanssa :D 
Onneksi selvisin viisureiden poistosta paljon paremmin kuin luulin! Huomenna tuskin tarvitsee edes kipulääkkeitä!

Mutta nyt öitä kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...