keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Ripsihuolto

Tänään pääsin monien mutkien jälkeen vihdoin huollattamaan ripsien pidennykseni! 
Suositushan on huoltaa ripset 2 viikkoa laiton jälkeen ja nyt meni paria päivää vaille kuukausi mutta eipä sille mitään voi kun aikataulut menee mutkalle niin ne sitten menee kunnolla. 
Nyt on kuitenkin nimppareiden kunniaksi hommattu ihka uudet ripset ja huomenna alkaa työt, monenlaista jännää on siis ilmassa :P

Otin pari kuvaa ennen huoltoa mutta niiden laatu on mitä on, akku alkoi hiipua kamerasta viime hetkellä..


Oli pakko laittaa kuvat nurinpäin sillä muuten näytti siltä, että silmät katsovat pahemman kerran kieroon :D 

Asiaan.. kuten näkyy, molemmissa silmissä oli enää murto-osa niistä lisäkkeistä, jotka niihin 20.12 laitettiin. Kuitenkin nämä pysyivät _paljon_ parempina kuin kuvittelin, sillä saunoin ja liikuin ihan vapaasti, enkä antanut näiden rajoittaa elämistä, kuten jotkut tuntuvat tekevän..

Tässä kuvasaldoa siitä, mitä Lotta sai tänään aikaan :)Nyt lopputulos on huomattavasti viimekertaista luonnollisempi vaikka pidin edellisistäkin. 
Nyt on kuitenkin työt päiväkodilla alkamassa ja viimeksi oli edessä valmistujaisia sun muita pirskeitä, joten siihen ajankohtaan vähän näyttävämmät ripset sopivat hyvin.


Tässä vähän vertailua näiden ripsien välillä. Yllä kuva nykyisistä silkistä valmistetuista pidennyksistä ja alhaalla taas edellisistä, synteettisistä kuiduista.


Silkkikuidun pitäisi kestää enemmän rasitusta esim. nukkuessa kun taas synteettinen kuitu saattaa taittua eikä palaudu enää alkuperäiseen muotoonsa. Mulla kyllä synteettisetkin kesti eikä taitoksia tullut :)
Olen vähän koekaniinina näiden silkkiripsien kanssa sillä nämä on laitettu vain yhdelle ennen minua, pitääkin ilmoitella laittajalle sitten, miten hyvin nämä pysyvät!
Merkiltään nämäkin ovat XXL Lashes, joten merkki sinällään on tuttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...