lauantai 7. tammikuuta 2012

Shoppailua Seppälässä

Sonne vinkkasi taannoin postauksessaan että Vaasan Seppälästä löytyy vielä Models Ownin Beetlejuice -kokoelman lakkoja, mikäli toimii nopsasti. No minähän toimin ja ampaisin sinne heti seuraavana päivänä tonkimaan MO:n laatikkoa, josta on aina yhtä tympeää etsiä haluamaansa lakkaa, kun kaikki ovat sikinsokin muovilaatikossa! 

Laatikosta löytyi kuitenkin lähes kaikki kokoelman lakat, joista minä kotiutin tämän kaksikon:

Vasemmalla Aqua Violet ja oikealla Purple Blue.

Kuvaus ei oikein onnistunut, tässä vielä Models Ownin omilta sivuilta napatut kuvat lakoista:

Aqua Violet on tälläkin hetkellä kynsillä, postailen tämän lakkauksen tuonnempana :)

Näiden lisäksi matkaan lähti kaksi Flormarin lakkaa, jotka ovat hiljattain saapuneet Seppälän valikoimiin. Ainakaan Vaasassa näitä ei oltu ehditty vielä edes hinnoitella mutta kpl hinta oli muistaakseni 2,5€. Tokmannilta näitä saisi edullisemmin mutta ihan lähietäisyydeltä ei sellaista löydy niin maksoin vähän ekstaa ja ostin nämä kaksi kovimpaan tarpeeseen :

Vasemmalla U29 ja oikealla U01
Testailin näitä swatch-kiekolle ja huomasin U29:n olevan huikean samanlainen China Glazen 108 Degrees -lakan kanssa! 108 Degrees on ollut kynsillä mm. tässä juhannuspostauksessa.
Pitää tehdä vielä tarkempaa tutkimusta mutta jos nuo osoittautuvat ihan kaksosiksi niin U29 tulee kirppikselle myyntiin :)
Tuo U01 vaikutti tosi hyvältä löydöltä ja löytää varmasti paikkansa monen värillisen lakkauksen päältä! Kuva vähän hämää mutta luonnossa lakka sisältää kultaista glitteriä vaaleassa helmiäislakassa.

2 kommenttia:

  1. Tahtoisin tuon Purple Bluen! Sain äidiltä tuliaisina tuon Aqua Violetin ja Pinky Brownin. Ne on kyllä ihania myös!

    VastaaPoista
  2. Arvoin kauan Pinky Brownin ja Purple Bluen välillä ja kallistuin sitten jälkimmäiseen.. En oo testannut sitä vielä kynnellä mutta kiekolle lakkaillessa se ainakin näytti kivalta :) Harmi, ettei noita myydä joka Seppälässä :/

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...