keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Vagabond - Lugano

Helou taasen!
Blogi on viettänyt hiljaiseloa jo tovin kiireiden vuoksi. Viikonloppu meni koiramaisissa merkeissä ja alkuviikko on mennyt nollatessa koulustressiä! 
Yhdet kynnet on tullut tehtyä itselle ja äidille, jälkimmäiset tosin jäi kuvaamatta.. Omista kynsistä tänään tai huomenna lisää.
Nyt kuitenkin siihen, mistä alun perin tulin tänne naputtelemaan, nimittäin uusimmista kengistäni :) 


Kesällä oltiin kaverin kanssa Tampereella moikkaamassa toista luokkakaveria kun näin nämä yhdessä Andiamossa ja rakastuin. Silloin 75€ korkkareista tuntui turhan suurelta panostukselta ja ajattelin ostaa ne seuraavasta tilistä päästyäni kotiin. No tili tuli mutta kengät olivat menneet :/
Näitä ei löytynyt sitten mistään, ei netistä eikä kenkäkaupoista. Sitten katsoin Vagabondin omilta sivuilta ja näin nämä siellä. En taaskaan malttanut ostaa niitä ja jätin asian hautumaan.
Pari viikkoa sitten menin taas Vagabondin sivuille ja näin että näitä oli enää 1kpl ja vielä mun kokoa! Tällöin en uskaltanut enää jättää näitä hyllyyn vaan pistin visan vinkumaan ja tilasin nämä itselleni :)
Vaikka rahaa ei olekaan nyt niin paljon pitkän työtauon takia, tajusin, etten omista kunnollisia korkkareita vaan parin kympin nilkantappajia. Nyt kun valmistujaiset sun muut pirskeet ovat tulossa, tulee näillekin käyttöä :)


Tässä pohjan hieno väri pääsee kunnolla esiin. Pohja on siis tumman ruskea ja kuviointi muistuttaa puuta. Vaikka korko näyttää melkoiselta kun omaa pituutta on kertynyt yli 170cm, ei sitä ole kuin 6cm. Ja nämä tuntuu jalassa ihan mielettömän mukavilta! 


Plussaa myös siitä, että nämä ovat aitoa nahkaa. Toki se lisää hintaa mutta kestävät varmasti vuosia :) Pohjat on tahmeaa kumia, joten näillä ei pitäisi ainakaan liukkauden takia mennä nurin.. 
Pitäisi hommata vain päkiän alle tyynyt, nämä kun ovat muutaman millin liian väljät. 
Kengät löytyvät täältä, jos jotain kiinnostaa nähdä viralliset kuvat näistä :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniit kengät! (:

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) tykkään kans tosi paljon, eivät ehkä ihan kuvissa pääse edes oikeuksiinsa!

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...