sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Valmistujaislahja -mietteitä (kuvarunsas)

Valmistuminen lähestyy ihanaa vauhtia enkä malta odottaa että saan paperit kouraani tuosta instanssista! :) 
Juteltiin tyttöjen kanssa tuolla opintomatkalla siitä, mitä kukakin haluaisi valmistujaislahjaksi ja joku mainitsi Kalevala korut. 
Itseä harmittaa/ häiritsee se, miten lähellä joulua tuo valmistuminen on ja siksi lahjan saaminen tuntuu vähän hölmöltä pari päivää ennen aattoa. Varsinkin kun mitään erityistä toivetta ei ollut mielessä niin valmistuijais- kuin joululahjaksikaan! 

Nyt selailin vähän Kalevalan valikoimaa ja ajattelin listata juttuja, jotka miellyttävät omaa silmääni :)
Toki mulla olisi kynsiä postaamatta mutta kamera ei suostu edelleenkään lataamaan kuvia enkä ainakaan vielä jaksa käyttää J:n konetta välikappaleena..

Tässä ensin muutama sormus, joista tykkäsin:


Tämän Vanamo -sormuksen valitsin siksi, että korulippaasta löytyy jo kääty ja korvikset, eikä tämäkään näytä yhtään hullummalta :)


Tämä Lumihiutale -sormus miellytti silmää ihan muuten vain. Vaikka aihe on talvinen, ainakin kuvasta päätellen tätä voisi käyttää ihan milloin vain.

En omista yhtäkään pronssi- tai kultakorua ja siksi nämäkin korut ovat kaikki hopeisia. Katselin myös muutamia rannekoruja mutta ne taitavat olla vähän riskialttiita varsinkin päiväkodin arjessa. Laitetaan nyt kuitenkin tähän pari nättiä ranneketjua.


Papukaulakoru löytyy jo, tämä sopisi kaveriksi :) Tämä siis Kalevalan Elegant, mutta näitähän löytyy muistakin merkeistä. Tämä olisi myös jämäkkä niin Waldon kuin lastenkin käsittelyssä! Tätä tosin ei kannata ostaa Kalevalalta hinnan perusteella (n.150€) sillä muilta merkeiltä löytyy varmasti edullisempi vaihtoehto.


Tämä Pore -ketju on myös nätti mutta hippasen hintava omasta mielestäni rannekoruksi (n.100€), sillä tätä ei voisi käyttää arkena.. Onnistuisin varmasti pistämään tämän poikki :/ Yksinkertaisuudessaan kuitenkin tosi kaunis.

Sitten korvikset:

Löysin vain yhdet korvakorut, jotka miellyttivät. En osaa käyttää arkena riippuvia korviksia ja siispä nämäkin ovat napeilla kiinnitettävät. Nämä pitäisi vielä nähdä livenä, jotta koosta saisi selvyyden..

Sitten vielä kaulakorut, jotka tuntuivat mieluisimmilta lahjoilta meidän luokkalaisten kesken ja itsekin pidin näistä eniten.


Kalevalan Venla -riipus. Karulla tavalla tosi kaunis! Kokoa tässäkin vähän hankala hahmottaa pelkän kuvan perusteella..


Tämä Ahti -koru säväytti heti kun sen näin. Hauska lisä on sekin, että ryhmänohjaajamme on nimeltään Ahti ja aikamoinen persoona sinänsä.. En saanut selvyyttä siihen, onko tämä enempi miehille tarkoitettu, sillä sivuilla puhuttiin mm. kalaonnesta, jota Ahti tuo mutta on mullakin sille käyttöä!

Näitä löytyikin yllättävän paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...