lauantai 19. marraskuuta 2011

Onni potkaisi!

Istuskelen taas pitkästä aikaa yövuorossa ja nyt on sopivan rauhallinen hetki vähän näpytellä!
Jo muutama kuukausi sitten kampaajalla käydessäni puhe kääntyi ripsien pidennyksiin. Kampaajaltani sellaiset löytyi ja innostuin tutkimaan asiaa vähän enemmänkin. Innostus stoppasi kuitenkin hintaan, sillä laitosta ei kyllä malta maksaa melkein satasta ja huollosta n. viittäkymppiä!

Olisi ollut hauska kokeilla nyt koulun päätyttyä tälläisiä extraräpsyttimiä ennen kuin työt päiväkodilla alkaa (sain ainakin 10kk sijaisuuden lastentarhanopettajan hommaan!!) mutta tosiaan tuo hinta on melkoinen ihan vain kokeillakseni niitä.

Asuinalueeni Facebookin huutokaupassa oli taannoin huudettavana ripsienpidennys ja lähtöhinta 0€, huusin pari kertaa mutta lopetin 55€ kohdalla, työn hinta nousi lopulta yli 70 euroon! Tämä huuto sisälsi siis ripsien laiton ja huollon noin 2 viikon kuluttua laitosta. 
Pidennyksiä tekee äitiyslomaileva nainen tässä naapurikunnassa, joka tekee näitä loppututkintoaan varten ja kuvaa ripset ennen ja jälkeen pidennysten. Kuulosti ensin vähän epäilyttävältä mutta kovasti tuli kehuja huudon päätyttyä joten tuntuu tekijä osaavan asiansa :)

(kuva lainattu netistä)

Noh, tiistaina samainen paketti pompahti taas huudettavaksi ja arvaatte varmaan kuka huuteli ahkerasti :D Nyt asetin riman 50 euroon ja jäin odottelemaan. Kukaan ei nostanut huutoa etusivulle, silloin siihen olisi taatusti tullut lisää huutoja ja mä pidin peukkuja, ettei kukaan huuda lisää :) eikä huutanut!!
Huuto sulkeutui tänään yhdeksältä ja mä voitiiiin! 
50€ ei tosiaan ole paha hinta sekä laitosta että huollosta tässä tapauksessa ja ainakin parit kuvat, jotka oon tältä tekijältä nähnyt, vaikuttivat hyviltä. Mitään timantteja en kyllä anna niihin iskeä, olisi vähän hajuvettä lihapulliin kun painelisin pipo päässä metsässä koiran kanssa ja blingblingit vilkkuisi silmissä :D eivät tosiaan ole ihan mun juttu!

Tähän tekstitulvan loppuun laitan vielä muutaman ennen ja jälkeen kuvan pidennyksistä:


Molemmat kuvat lainattu netistä, olisin laittanut yhden kuvan juuri tämän naisen tekemistä ripsistä mutta se ehdittiin poistaa fb:stä ennen kuin ehdin nappaamaan sitä!


Näissä kaikissa ero on huomattavan suuri luonnon ripsiin, itse en halua mitään Tukiaistuulettimia, jotka aiheuttaa tsunamin toisella puolella maapalloa kun räpäytän silmiäni täällä!
Mutta mainoskuviksihan nämä on tarkoitettukin..

Informoin lisää aiheesta kun projekti etenee :) Otan pidennykset siinä joulukuun puolessa välissä niin ne menee sitten huollon kanssa uuteen vuoteen asti!

Onko muilla kokemuksia pidennyksistä?

2 kommenttia:

 1. Itsellä ei ole minkään moisia kokemuksia räpsyttimistä, mutta nekin ovat listalla - otatan ne vielä jossain vaiheessa. (:

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Käyhän zekkaamassa blogini ! Tänä viikonloppuna hurja kynsituotteiden varaston poistomyynti !
  blogibluelagoon.blogspot.com

  Terkuin,
  Sini

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...