lauantai 26. marraskuuta 2011

Tervisi Eestist!

Eli terkkuja Virosta :)

Yritin postailla keskiviikkona kännykällä tulevasta Narvan reissusta mutta jostain kumman syystä Blogger ei antanut julkaista sitä.. 

Kävimme siis luokan kanssa tutustumassa sosiaalialan paikkoihin Viron Narvassa ja kotiuduttiin sieltä aamulla kolmen aikaan. Matkustusta kertyi 14h per suunta bussilla ja laivalla ja voin kertoa että olo on sen mukainen! Oli kyllä avartava reissu kaikin puolin, ei tunnu enää kaikki Suomen ongelmat niin vakavilta kun näki vähän Viron olosuhteita..

Eilen kierreltiin Tallinnassa ennen laivan lähtöä ja käytiin syömässä Vanhassa kaupungissa. Shoppailuaikaa oli melko niukasti kun aikaa vierähti niin kauan superalkossa ja syömässä mutta sen verran ehdittiin kaupoille että ostin Bershkasta itselleni talvitakin, jota oon etsinyt jo ties miten kauan :)

Tässä vähän kuvia takista:


Melkoisen muhkea tuo karva hupussa mutta sehän vain sopii Virosta ostettuun takkiin :D oli meinaan melko massiivisia karvalakkeja väellä mitä lähemmäs Venäjän rajaa mentiin!Tässä vielä kuva hupun kivasta yksityiskohdasta.


Sekä huppu että sisäpuolen vetoketjun reunukset ovat neulottu takin sävyisellä villalangasta, huppu on ihanan lämmin! Sen kanssa oli kiva nukkua bussissa :) Takin vuori on hauskan keltaista puuvillaa, joka on tikattu niin ikään keltaisella.
Bershkaahan ei Suomesta löydy, kiva että kerrankin on vähän erilainen takki kuin kaikilla vastaantulevilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...