torstai 8. syyskuuta 2011

Tietoa tyypistä postauksien takaa

Sain ensimmäisen haasteeni Nailicious -blogista, seuraavaksi on siis luvassa "vähän" tietoja tyypistä, joka näitä kirjoituksia tänne postailee :)
Tämä on kirjoitettu jo heinäkuussa mutta unohtunut luonnoksiin! Nyt päivitetty ja julkaistu :)

KUKA?
22-vuotias lähes valmis sosionomi, joka on aina tykännyt lakkailla kynsiään mutta vasta 2011 vuoden keväällä lakkakärpänen puraisi kunnon palan! 
Ollut onnellisesti kihloissa reilun vuoden ja asuu kihlattunsa sekä 


1-vuotiaan espanjanvesikoiransa kanssa opiskelukaupungissaan Pohjanmaalla.  


MITÄ?
Mitään virallista harrastusta ei ole, aika menee varsinkin kesäisin töiden merkeissä suurimman osan ajasta.. Jos itse saisin päättää niin erakoituisin kesäksi jonnekin mökille mato-ongen ja miehieni kanssa, mutta sellaisia mahdollisuuksia ei opiskelijalla ole! :/ 

kuva lainattu netistä

Vapaapäivät (joita vuorotyöläisellä on juuri silloin, kun muut ovat töissä) vietän kotosalla koiran kanssa lenkkeillen ja välillä mereen pulahtaen (tämä kirjoitettu joskus kesäkuulla, enää en pulahtele!). Myös kynnet tulee usein tehtyä näinä vapaapäivinä, sillä työpäivät ovat usein n. 10 tuntisia, eikä niden jälkeen huvita ensimmäisenä alkaa lakkailemaan.. 

MISTÄ?

kuva lainattu netistä

Juuret ovat niin vahvasti Etelä-Pohjanmaalla kuin vain olla ja voi! 
Tästä johtuvat siis blogissa viljellyt murresanat, joita sinne saattaa lipsahtaa ihan huomaamatta :) En tälläkään hetkellä asu kaukana kotipaikastani, välimatkaa kotiin on vajaat 100km ja Pohjanmaalla asutaan edelleen.. Muutin tänne vuonna 2008 heti ylioppilaaksi pääsyn jälkeen kun selvisi, että opiskelupaikka irtosi ensi yrittämällä sieltä, mistä halusinkin :) Vaikka olen aina vannonut että juuri tähän kyseiseen kaupunkiin en muuta, se jotenkin unohtui kouluun haettaessa ja nyt täällä ollaan oltu jo kolme vuotta, joista viimeiset kaksi yhdessä avokin kanssa.

MILLÄ?
Jos tällä tarkoitetaan blogin päivittämistä niin 90% postauksista teen yo-lahjaksi saamallani Sony Vaion läppärillä joka näyttää kutakuinkin tältä:
kuva lainattu netistä
Kuvat napsin yleensä miehen järkkärillä (Nikon D90, 18-105 ja 35 mm putkilla). Sen kanssa alkaa nyt päästä samalle aaltopituudelle :) Netti meillä on ruhtinaallisen nopea 100 megainen, jonka mies meille juuri hankki. Myös kännykässä on netti, mutta sillä en päivittele blogia, puhelimena on tällä hetkellä n. 2 kk vanha Nokia x3-02 Touch and Type.

MILLOIN?
Tulikin jo mainittua että postailen yleensä vapaapäivisin, monesti tulee kirjoiteltua myös työ-öitä seuraavina aamuina/päivinä, silloin kun ei oiken saa muuta aikaiseksi :) Toki joskus kirjoittelen juttuja myös ajastusta varten ja laitan niitä sitten sellaisille päiville, kun en ehtisi muutoin kirjoitella.

MINNE?
Jaa a.. Seuraavaksi kotikonnuille vahtimaan siskonpoikia ja koiraa :) 

Pidemmällä tähtäimellä on vaikea sanoa, minne ollaan menossa. Itsellä koulu loppuu joulukuuhun ja J valmistuu näillä näkymin ensi keväänä. Sen jälkeen kaikki onkin ihan tuntematonta! Paljon riippuu tulevista töistä, en voisi kuvitella muuttavani vain jonnekin koska paikka miellyttää, mieluummin muutan töiden vuoksi.. Luulisi että on helpompi suunnitella tulevaisuutta, kun on vähän tulevat työkuviot tiedossa.. Mulle tarjottiin lastentarhanopettajan sijaisuutta ensi vuoden puolelle mutta katsotaan kuinka käy :) Saan siis sosionomin tutkinnon lisäksi lto-pätevyyden koska suuntauduin lapsiin ja teen opparin varhaskasvatuksesta!


RAKASTAN <3
Muun muassa kihlattuani, kummipoikaani ja koiraani <3 Siinä ne ykkösmiehet :) 
Näiden lisäksi perhe on minulle erittäin tärkeä! Meillä perhe on tosi tiivis, siihen kuuluu vanhempieni lisäksi isosisko ja he kaikki ovat minulle äärettömän rakkaita :) <3 
kuva lainattu netistä

Senkään vuoksi en voisi kuvitella asuvani missään satojen kilometrien päässä kotikaupungistani, en osaa olla niin pitkiä aikoja erossa perheestäni! Tykkään siitä että voin yhtäkkiä hypätä autoon tai junaan ja huristella viettämään vapaapäiviä kotiin ilman sen suurempia järjestelyjä. 

Perheen lisäksi täytyy mainita myös mumma, joka on ainut elossa oleva isovanhempi ja äärettömän tärkeä hänkin! 

kuva lainattu netistä

Suurimman osan lapsuudestani ja nuoruudestani olen viettänyt mummolassa kodin lähellä, en ole ollut koskaan muualla päivähoidossa, vaan mumma ja paappa hoitivat minua. Se oli parasta, mitä voin lapselle kuvitella! 


Jos siirrytään suvusta pois, heti seuraavana tulevat ihanat tyttöni! 


Meillä on tiivis kahdeksan neidin ja tätä nykyä yhden rouvan kaveriporukka, joka on muotoutunut tähän kokoonpanoon yläasteella. Tällä porukalla on koettu niin paljon että niistä tekisi kevyesti elokuvan ja pari jatko-osaakin :) Aina kaikki ei ole ollut pelkkää hauskanpitoa, vaan olemme joutuneet kohtaamaan myös raskaita menetyksiä mutta ne ovat tehneet porukastamme vain entistä vahvemman :) Nyt emme ole yhtä paljon tekemisissä kuin ennen, sillä kaikki asuvat ympäri Suomea, mutta aina kun tapaamme, on kuin mitään välimatkoja ei olisi koskaan ollutkaan.. 


Tästä tuli nyt hurjan pitkä, mutta on välillä mukavaa kirjoitella jostain muustakin kuin vain lakkauksista!

Kaikki, jotka haluavat, saavat tämän tehdä! En aio haastaa ketään sen erityisemmin :)

3 kommenttia:

  1. Kiva postaus:) Perheen läheisyys on tärkeää<3

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) se on kyllä mullekin tosi tärkeää!

    VastaaPoista
  3. Todella kiva postaus! (:

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...