keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Hiljaisuuden rikkoo parit manikyyrit :)

Aloitetaanpa tämä hiljaisuuden rikkominen manikyyrillä, joka oli aivan liian jouluinen omaan makuuni! 


Tällaiset tuli väsättyä viime viikolla.. Viimeinen puristus koulussa alkoi maanantaina ja siksi blogi on joutunut olemaan tauolla. Vapaapäiviä on näinä viimeisinä kuukausina paljon ja nyt onkin aika vähän päivittää tätä ajan tasalle :) 

Halusin kokeilla jotain erilaista väriä ja hoksasin punaisen Dependin jääneen vähäiselle käytölle. No tämän jälkeen se saakin odottaa ainakin joulukuuhun, kunnes se seuraavan kerran kynsissä esiintyy :D Valkoinen rajaus yhdistettynä punaiseen toi niin joulun mieleen, etten meinannut millään malttaa pitää näitä edes paria päivää ennen poistoa!
Hauskaa kyllä, nämä ovat niitä harvoja kynsiä, joita kaupan kassalla on kehuttu :D Juuri ennen kauppaan menoa katsoin, kehtaako näiden kanssa edes lähteä ihmisten ilmoille, olivat jo niin kuluneet!

Maanantaisen koulupäivän kunniaksi piti tietenkin lakata kynnet uudelleen, tällaista jälkeä syntyi sunnuntaina!


Kävimme maanantaina sessen kanssa koirapuistossa, tarrasin Waldoa valjaista kiinni ja ote lipsahti.. Lopputulos oli tämä:


Kynsi repesi oikein miehekkäästi! Se oli jo kertaalleen paikattu ja petti juuri siitä kohdasta mutta repeytyi nyt lopullisesti irti :/ 

Aamulla piti heti kasiksi kouluun eikä aikaa uuden lakkauksen tekoon ollut joten tällaisella hätävararatkaisulla ollaan menty tähän asti


Pituusero on aika räikeä mutta tänään tasailen varmaan kaikkia kynsiä lyhyemmiksi, kestävät sitten paremmin viikonloppuna lapsi- ja koiravahtina ollessani :)
Jarnokin lähti entisen opiskelupaikkansa lukukauden avajaisiin joten nyt on hyvää aikaa lakkailla kunhan kouluhommilta kerkeän!

Tulipas tästä pitkä.. :D

2 kommenttia:

  1. Voi harmi, sun pitkät ihanat kynnet... :( No, onhan niistä lyhyemmistä hyötyä sitten hoitohommeleissa. (: Ja nuo ensimmäiset kynnet olivat kyllä kieltämättä aika jouluiset... Muutoin aivan ihanat! Jouluna kelpaisivat kyllä. :D

    VastaaPoista
  2. joo en tiedä miten onnistuinkaan yhdistämään noin jouluisia värejä vaikka tarkoitus ei ollut tehdä mitään tuon tyyppistä :D Ja kieltämättä hiukan harmitti kun tuo napsahti! jos olisin ollut puistossa yksin niin harmituksen ois voinut kuullakin :D

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...