maanantai 12. syyskuuta 2011

Kaikenlaisia kiemuroita

Täällä taas :)
Viikonloppu tuli ja meni  vauhdikkaasti siskon jälkikasvun ja newfounlandinkoiran kanssa! Ehdin kuitenkin lakkaamaan perjantaina kynnet sillä aikaa kun sankarit olivat kaverisynttäreillä.
Pitemmittä puheitta, tuotoksiin!


Vähän vaihtelua blogissa joka välissä nähtyihin ranskalaisiin manikyyreihin!
Lakkasin äidille vähän saman tyyliset kynnet ja keksin siitä käyttää pitkästä aikaa China Glazen Devotionia. Sen päälle laitoin Wild and Crazyn Yenistä pehmentämään vähän Devotionin kylmää sävyä.. Kärjet tuputtelin violetilla eBay ostoksellani ja koukerot tein Thuyan valkoisella nail art -lakalla. Koko komeuden viimeisteli 30 strassia ja Seche Viten pikakuivattaja, en oikeastaan muuta päällyslakkaa enää käytäkään!


Lauantaina kaivelimme takapihalla matoja kun tätsyn nuorempi rakas otti lapion kädestäni ja sanoi "Mä voin kuopaista seuraavalla kertaa ja ottaa madot, ettei sun kynnet likaannu". Oli kyllä hauskuudessaan niin hellyyttävä kommentti <3 Eihän nämä kynnet ihan ehjinä tuosta huolimatta säilyneet ja nyt pitäisikin tehdä geelaus oikean käden etu- ja keskisormeen! Keskarin kynsihän lohkesi viikko sitten ja nyt se repeytyi keskeltä kahtia pystysuunnasta :(
Samapa tuo on käyttää tämä ilta kynsiin kun opparin teosta ei taas vaihteeksi tule mitään järkyttävän päänsäryn takia.. Huomenna uudella innolla sen kimppuun!

2 kommenttia:

  1. wau kuinka hienot! Samanlaisia en ole missää ennenn nähnytkää :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos :) hippasen verran harmittaa, etten ehtinyt kuvaamaan näitä tuoreeltaan kun olivat parhaimmillaan mutta hyvä että silti miellyttivät :) Ei kyllä itsellekään tule heti mieleen toisia samanlaisia!

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...