keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Shoppailupäivä

Tänään kynsitouhut ovat jääneet minimiin mutta tuli tänään ostettua jotain kynsiin liittyvää kuitenkin :) Kuvia voin laittaa myöhemmin, nyt vain näpyttelen tähän listaa päivän shoppailuista samalla kun pidän pienen paussin opinnäytetyöstä. 

Lakkoja varten ostin pienen "salkun" Tiimarista, tuohon mahtuu hyvin perus kynsitarpeet jos ei jaksa roudata mukanaan kaikkea geeliuunista lähtien. Osa onkin saattanut bongata salkun viimeisimmästä Tiimarin lehdestä :)Alunperin lähdin kaupungille ostaan ylihuomenna kuusi vuotta täyttävälle kummipojalleni lahjaa ja löysinkin etsimäni. 
Poitsu kirjoitti toivelistaan mönkijän ja kuulapyssyn lisäksi kellon tätstyn pienen vihjailun seurauksena ja tällainen löytyikin Kultajouselta:
Kuva suoraan liikeen sivuilta, siksi
vähän kummallisen mallinen
Eskarilainen on tosi kiinnostunut kellonajoista ja kellon pitikin olla tosi selkeä. En halunnut mitään söpöä pikkupojan kelloa, T kun ei ole mikä tahansa poika vaan vauhdikas tapaus joka tarvii välillä ruutulipun heiluttelua vauhdin hidastamiseksi :D 
Kellon lisäksi H&M:ltä löytyi kiva t-paita, saa nähdä mitä sankari siitä tuumaa ja kumman vaatekaapista se lopulta löytyy, iso- vai pikkuveljen!
Itselleni ostin Facebookin kirppiksen kautta IHANAN valkoisen villamekon. Matskuun en oo sen tarkemmin perehtynyt mutta jotain hyvin angoran tapaista aivastuttavaa se oli! Siitä ainakin tahdon kuvan tänne!! Mitähän sitten tuli vielä osteltua.. Ei kai muuta tällä kertaa :) 


 Tässä vielä yksi mekon yksityiskohdista, selässä olevat "kristalli"napit :)

 W nukkuu pää läppäritason päällä, vähän pitää taiteilla että saa koneen edes joten kuten pysymään suorassa! Kuvia varten pitää vähän raottaa silmiä..

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! tämä kommentti on jäänyt multa ihan huomaamatta :(
      Salkun otin tosin käyttöön vasta viime viikolla ja kätevähän se oli pienemmän arsenaalin kuljetteluun :)

      Poista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...