torstai 15. syyskuuta 2011

Opiskelijariennoista opparin äärelle

Pakko pitää tauko opparin kirjoittamisesta ennen kuin päästä kuuluu *prii* !
Uusia kynsiä ei ole nyt tullut tehtyä vaikka ehkä olisi jo tarvekin, osa koristeteipeistä on lähtenyt irtoilemaan.. Meinasin tehdä eilisiin opiskelijapippaloihin kynnet mutta koko lähtö tuli sen verran nopeasti, ettei siihen ehtinyt mitään kynsitouhuja vetää!

Tosiaan koulu alkaa vedellä viimeisiään ja pitihän sitä osallistua viimeisiin Olutpialaisiin eli ykkösten kastajaisiin. Kolme vuotta sitten itsekin painelin pitkin kaupunkia jätesäkistä tehdyssä "Supersossu" -viitassa ja suorisin rasteja mutta tänä vuonna asu oli vähän toisenlainen (onneksi).

Miten ihminen voi seistä näin vaikeasti??

Kuva on otettu 2009 joten merkkejä on tullut rutkasti lisää! Vasenta lahjetta koristaa muun muassa 
Hunksien nimmarit ;) 
Haalarit ovat mulle ihan tolkuttoman isot, melkein kaksimetrinen Paappani on aikoinaan käyttänyt samaa kokoa olevia työhaalareita mutta hyvin nuo ovat vielä mukana pysyneet kun ne sitoo tiukasti kiinni!
Välkyimmät hoksasivatkin varmaan oikean lahkeen väärän värin, se on vaihdettu J:n kanssa. Halusin välttämättä tuon lahkeen "Uusi insinööriliitto" -tekstin takia sillä sitähän tämä on :) Haalarin osia ei noin vain vaihdella vaan kriteerinä on että pitää vaihtaa muutakin kuin puhelinnumeroita.. Sormus riittänee? :)


Haalareissa täytyy olla kaikenlaisia killuttimia, omistani löytyy kastajaisissa saatu muovikuksa ja käsiraudat sekä taskulamppu. Kaikki hyödyllisiä silloin kun pitää etsiä kaveria pimeästä jotta päästäisiin lähtemään kotiin :) 


Waldoakin ramaisi pirskeiden jälkeen <3

Vähän tuntuu haikealta lopetella koulunkäyntiä.. Kuitenkin taas kolme ja puoli vuotta on näiden neitien kanssa pyöritty ja pian pitäisi osata olla ilman.. :/ Onneksi sitä ennen on luvassa vielä kaikkea kivaa yhdessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...