lauantai 4. kesäkuuta 2011

Ranskikset valmistujaisiin

Eilen tekaisin peruskynnet tämän päivän valmistujaisia ajatellen.
Edellisten lakkojen poisto ei tosin sujunut ihan ongelmitta, H&M:n lakka jätti kynnet siniseksi vaikka miten niitä hinkkasi, onneksi lopulta lämmin vesi ja harjaus poistivat värin lähes täysin. Empä ole tuollaiseen ongelmaan ennen törmännyt varsinkaan aluslakan kanssa! Mutta nyt näihin nykyisiin kynsiin, jotka ovat paljon enemmän omaa tyyliäni kuin edeltäjänsä :)

Tein siis tavallisen ranskalaisen manikyyrin Trindin French white -valkoisella ja Lorealin pastel top coatilla. Tuo Lorealin lakka on perushyvä manikyyrilakka mutta pakkauksessa mukana olleesta valkoisesta lakasta en pidä sitten yhtään, siksi tässäkin käytin Trindin lakkaa. Lorealin lakassa on erikoissivellin, jota en saa käyttää vähääkään ja värikin on liian valkoinen, yksi turha lakka pakissa pyörimässä! murr

Koristelut tein jälleen kerran Konadilla, kukkakuvio on laatasta m51, leimaamiseen käytin Adenin mustaa lakkaa. Se ei leimatessa ole ihan niin sysimusta kuin Konadin oma lakka ja sopii siksi mielestäni tähän hommaan hyvin :) Päälle laitoin vielä parit eBaystä tilaamani strassit ja Sally Hansenin Maximum growth -päällyslakan, joka toimitti tässä myös aluslakan virkaa.
Tuossa vielä kuvat lakoista, kuten näkyy, järkkärin käyttö vaatii vielä treeniä mutta onneksi on tuo avokki, joka hallitsee kuvauksen paremmin :)

2 kommenttia:

  1. ihanat!! (: Ootko sä leimannu noi kukan kuvat?

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Joo leimasin ne mustalla normilakalla, kuvio on Konadin laatasta m51!

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...