torstai 2. kesäkuuta 2011

Blogin avajaiskynnet :)

Blogin ekoina kynsinä saavat esiintyä yhdet erikoisimmista kynsistäni hetkeen! Näihin tuli vähän liikaa kaikkea mutta koska tarkoituskin oli vain kokeilla uutta H&M "U must have this" -lakkaa, saavat nämä kelvata nyt ainakin huomiseen asti :)

Tässä vielä kuva kynsistä, parempia kuvia voin lisäillä vielä myöhemmin, näin myöhään ei valo oikein enää riittänyt kunnon kuviin (klo 0:22)..

Eli pohjalla H&M:n U must have this, joka peitti jo toisella kerroksella hyvin, yksikin kerros olisi varmaan riittänyt! Seuraavaksi tein vinon manikyyrin mustalla halppislakalla (joka joutaisi jo roskikseen!), päälle vielä lisäsin glitteriä ja tein Konadin valkoisella kuviot m57 levyltä. Päälle vielä kerros glitterlakkaa ja överikynnet olivat valmiit!

Tässä vielä yksi päivänvalossassa otettu kuva.

Nämä tosiaan eivät ole sitä ominta tyyliäni mutta tulipa ainakin lakka testattua, se muuten toimii hyvin myös konad-kuvioiden teossa. Tein eilen sillä varpaisiin kesäkynnet, joista voin laittaa kuvia myöhemmin :)

4 kommenttia:

  1. Kiitos :) Tänään sain hepulin näitä poistaessani, sininen lakka oli jämähtänyt kynnen pintaan ja kynnet näytti vähintäänkin karmivilta! Millään muulla lakalla noin ei ole käynyt ja nytkin käytin aluslakkaa :S

    VastaaPoista
  2. Hienot :)
    Kurkkaathan ?
    http://minunkynteni.blogspot.com/

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...