tiistai 28. kesäkuuta 2011

Extempore geelit!

Kuten aikaisemmin mainitsin, sain viime viikolla tilaamani geelitarvikkeet eBaysta. Tarkoituksenani oli tehdä kynnet ainakin siskolle ja äidille mutta ensin pitäisi harjoitella, ennen kuin luonnon kynnelle alan mitään väsäämään. No tänään otin äidin vinkistä vaarin ;) ja vahvistin omat kynteni geelillä sen kummemmin harjoittelematta ja ihan hyvin sujui!
En siis lisännyt tippejä tai muuten pituutta näihin, tein vain ranskalaisen manikyyrin geeleillä. Meni järki siihen että joka kynsi oli jostain päin lohjennut ja koska viikonloppuna on tiedossa paljussa lillumista, eivät parhaimmatkaan teippaukset olisi tulleet kestämään!

Tässäpä kuvia ihka ensimmäisistä geelikynsistäni.
(kannattaa klikata näitä isommiksi, blogi vääristää värejä pikkukuvissa jostain syystä)
 
Rekvisiittana tänään tullut kello, metsästin tällaista kultasepänliikkeistä ympäri Suomen yli 50€ hinnalla mutta en löytänyt mieleistäni, sitten törmäsin jälleen kerran eBayssä tähän kelloon joka kustansi vain hippusen tuosta alkuperäisestä budjetista. 


Tässä kuvassa näkyy ainut hieman epäonnistunut sormi, nimittäin peukalo. Kynsi napsahti muutama päivä sitten poikki oikein komeasti ja on kasassa kynsiliimalla. Lähtötilanne oli siis vähintäänkin vino ja epätasainen joten eipä voi geeliltäkään paljoa odottaa :)
Tämän kuvan laitoin ihan siksikin että sunnuntaina tuli vuosi täyteen siitä, kun sain tuon sormuksen sormeeni :) 
Nyt alan suunnittelemaan, mitä koristeluita näihin tekisin!

5 kommenttia:

 1. Vau kuinka luonnollisen näköset!! Missä asut, saako sun luo tulla laittamaan kynsiä :D:D

  -R-

  VastaaPoista
 2. heh, kiitos! :)En tiedä, millaisia kynsiä syntyy sitten kun laitan niitä tipeillä tai muoteilla, nämä oli niin helpot tehdä kun omat kynnet oli pitkät.. Pohjanmaalla asustelen mutta ihan vielä en uskalla alkaa muiden kynsiä tekemään, katsotaan asiaa sitten myöhemmin kun osaan homman kunnolla? ;)

  VastaaPoista
 3. Harmi, ite asun ihan etelässä :D Jotenkin on vaan tosi luonnolliset ja kauniit noi.

  -R-

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet! Itse varasin juuri eilen ajan geelikynsien laittoa varten, jotta ne olisivat häissä edustavamman ja juhlavamman näköiset kuin mitä ne nyt ovat. :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :) Joo kyllä kynsiin kannattaa panostaa erityisesti häissä kun kaikki kuitenkin pyytävät nähdä sormuksen! Teen ystävälleni manikyyrin tämän häihin ja on kyllä aikamoiset paineet sen onnistumisesta :D

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...