torstai 2. kesäkuuta 2011

Perhosvarpaat

Nyt ymmärrän bloggaajia, jotka tuskailevat otsikoinnin kanssa, vasta toinen päivitys ja nyt jo ontuu :D mutta juu, asiaan! Tässä joitain kuvia varpaista, joista eilen jo mainitsin.


Pohjalle levitin perusmustan lakan (etiketti liian kulunut, jotta nimen tunnistaisi), siihen päälle tein verkkokuviot Konadin laatasta m57 H&M:n U must have this -lakalla. Kuten jo eilen hehkutin, se sopii hyvin leimaamiseen! Sitten lisäsin kerroksen glitterlakkaa, jonka olisi varmaan kannattanut jättää lisäämättä. Se nimittäin piilotti verkkokuviota enemmän, kuin olisin halunnut.. 
Lopuksi tein vielä parit perhoset Konadin valkoisella lakalla, laatta oli m21. Nyt kun leimaaminen on alkanut sujua, huvittaisi sitä käyttää ihan joka lakkauksessa ja suurimmassa osassa käytänkin, sillä vapaan käden nail art -koristelut eivät onnistu kovin hyvin.. Ainakaan vielä!

 


Tässä vielä lähikuva lakkauksesta
Lähikuvassa paljastuu harmillinen juttu, nimittäin Konadin koko kynnen kuviot eivät riitä isovarpaan kynteen, kuten eivät riitä sormieni kynsiinkään. Tein leimauksen sitten useammassa erässä ja jälki on sen mukaista, onneksi harvat kuitenkaan tiiraavat varpaitani näin läheltä :)

Loppukevennyksen tarjoaa mamman mussukka, jolla oli vaikeuksia hyväksyä että hänen peittoaan käytetään kuvausrekvisiittana..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...