keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Make Up Store - Madeleine

Edelliset seeprakynnet kestivät ennätyksellisesti viikon ja olisivat kestäneet varmaan vielä ties miten kauan, ellei yksi kynsi olisi päättänyt lohjeta. Noh, sain hyvän syyn uusia lakat :) 
Uusiin kynsiin oli jos jonkinlaista suunnitelmaa mutta päätin laittaa vaihteeksi jotain tavanomaisempaa ja hillittyä huomista työpäivääkin ajatellen. Tosin edelliset kynnet saivat kyllä kehuja töissä mutta ei ihan joka päivä viitsi räväyttää.. :) 

Tällaiset kynnet lakkailin siis eilen

Klikkaa kuva suuremmaksi!

Lakkana siis Make Up Storen hologrammilakka Madeleine. Ostin tämän joskus maalis-huhtikuussa paikallisesta Kicksistä, hintaa oli muistaakseni siinä 16€ paikkeilla. Tähän mennessä tämä on kallein ostamani lakka ja tuskin tuon kalliimpia ostelenkaan nyt kun ulkomaalaiset nettikaupat ovat hallinnassa :) Ei pahemmin kannata ostaa täältä kolmea lakkaa sillä hintaa, jolla joistain paikoista saa jopa 9 identtistä putelia!


Tästä kuvasta näkee hyvin, miltä lakka näyttää pilvisellä säällä! :D Vähän hologrammi näkyy toki tässäkin mutta kyllä tämä lakka tarvitsee auringonpaisteen tai lampun, jotta efekti tulisi kuviinkin asti.

Tämä lakkaus ei tule kestämään puoliakaan siitä, mitä edeltäjänsä. Nyt jo saisi paikkailla muutamaa kohtaa.. Uskon sen johtuvan siitä, etten ole löytänyt päällyslakkaa, joka tämän lakan kanssa sopisi. Kaikki kokeilemani pilaavat tuon holoefektin :/ Ehdotuksia otetaan siis vastaan, jos joku onlöytänyt hyvän lakan näiden kanssa käytettäväksi! :)

4 kommenttia:

 1. Mielettömän kaunis lakka! Noista hololakoille sopivista päällyslakoista olisi tämäkin kiinostunut =)

  VastaaPoista
 2. Eikö olekin! ainut miinus vain on tuo pysyvyys :/

  VastaaPoista
 3. Tulen nyt myöhässä kommentoimaan, mutta haitanneeko tuo :) Noiden hololakkojen pysyvyys on useimmiten kiinni pohjalakasta eikä päällyslakasta, ne ei yleensä kestä normaalin pohjalakan kanssa vaan vaativat ihan omanlaisensa lakan. GOSH Fix Base Coat on erinomainen hololakan alle, Nfu-Oh:lla on myös oma vastaava, nimeltään muistaakseni Aqua Base tai jotain sellaista. :)

  VastaaPoista
 4. Ei haittaa yhtään, en ole keksinyt tähän mennessä mitään ratkaisua tähän ongelmaan! Täytyypä muistaa ensi kerralla nuo lakat kun ostoksia tekee, kiitos sulle tosi paljon :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...