keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Synttärilahja tädille

Harvinaista herkkua, neljäs perättäinen postaus kolmen päivän sisällä :) syynä tällaiseen poikkeukseen on sairasloma, joka kestää ainakin loppuviikon! Onnistuin jotenkin tulehduttamaan hauiksen luuhun kiinnittävän jänteen ja sitä nyt sairastelen täällä aina vain.. Onpahan kerrankin aikaa bloggailla :)

Nyt aiheeseen! 
Tätini täytti pyöreitä vuodenvaihteessa ja lahjaksi näpertelin jälleen kerran jotain huovutettua :)

 Tällaiset lonkerot laitettiin pesukoneeseen pyykin sekaan ja pestiin 40 asteessa. Lankana käytin Novitan valkoista ja beigeä huovutuslankaa. Beige on vähintään viisi vuotta vanhaa, joten sitä ei taida enää kaupasta löytyä ainakaan tuossa sävyssä.

 Ulos sukkahousuista ensin itkun ja sitten insinöörin kanssa revittiin etäisesti palloja muistuttavia möhkäleitä.

 Pallo ennen ja jälkeen huovutuksen. Jouduin tekemään pari palloa lisää kun laskut eivät ihan täsmänneet..

 Kaikki pallot piti huovuttaa uudelleen käsin, jotta niistä saatiin edes pikkasen pyöreämpiä. Mamman virallinen valvoja Waldo "Aulis Gerlander" vahti kuivatusprosessia.

 Sitten alkoi kokoamisvaihe. Pujottelin pallot ensin kalalangan läpi ja vahvistin sitä vielä rautalangalla, jotta homma pysyisi paremmin koossa.

 Tadaa! Palloista muotoutui huovutettu pannunalunen.
Palloja tähän meni ihan kiitettävän paljon ja yhden ekstrahuovutuksen takia tämä ei valmistunut ihan kädenkäänteessä! Kyllä tämä ennätti kuitenkin lahjapussiin kun kuivattelin sitä yön yli takan päällä :P Kuumuuden kesto on siis jo testattu!

PS. muistakaahan käydä antamassa äänenne oikeasta yläkulmasta löytyvään kyselyyn :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...