tiistai 15. tammikuuta 2013

*räps* vol.2

Kuten viime postauksessa lupailin, kirjoittelen vähän ripsien pidennyksistä, jotka kävin laittamassa muistaakseni 17.12 Vaasan ammattiopiston Studio Parcosissa. Heidän nettisivuilleen ja ajanvaraukseen pääset 'tästä'

Kuten viimeksi silloinkin kun vuosi sitten hain lisukkeita ripsiin, aloitin homman ripsien värjäämisellä, mikä onkin tosi haastavaa mukavaa ja rentouttavaa hommaa. Edelliskerrasta voit käydä lueskelemassa 'täältä'.

 Tässä oikea ööga ennen ripsien värjäystä

 ja tässä samainen silmä värjäyksen jälkeen. Tällä kertaa kaikki sujui aika hyvin ja ongelmitta mutta on tuo silti liian jännittävää hommaa :D  Vähän meinas hirvittää, miten ripsien laitto onnistuu kun värjäsin nämä vasta edellisenä iltana mutta ei se onneksi tuottanut ongelmia pysyvyyden kanssa!

 Tässä tuoreet ripset :) Olin näihin tosi tyytyväinen, en olisi halunnut yhtään näyttävämpiä! En voi sanoa yhtään kielteistä asiaa näiden laitosta, opiskelija hoiti hommansa ammattimaisesti eikä tullut kertaakaan tunnetta, ettei kaikki sujuisi kuten pitää :) 

Suosittelen kyllä Studio Parcosta kaikille, joilla on mahdollisuus käydä hoidoissa päiväsaikaan, ilta-ajat ovat nimittäin melko harvassa. Ripsien pidennyksiä ei käsittääkseni laiteta ollenkaan iltaisin.

Ripset ovat nyt olleet pian kuukauden, eivätkä vieläkään ole irronneet pientä harvennusta lukuunottamatta. Vuoden takaiset ripset eivät pysyneet läheskään tällaisessa kuosissa huoltoon asti. Huolto on loppuviikosta, voin laittaa sitten kuvan nykytilanteesta ja ripsistä laiton jälkeen. 
Laittaja vaihtuu nyt yhtä vuosikurssia nuorempaan opiskelijaan mutta luotto on silti kova :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...