tiistai 1. tammikuuta 2013

Joululahja äidille


Kierrellessäni erilaisia joulumyyjäisiä hoksasin monen kauppaavan huovutettuja helmiä. Mistään ei kuitenkaan löytynyt mieluisia joten sellaiset täytyi tehdä itse :)


Tässä helmet ennen huovutusta. Yritin kiinnittää villaa huovutusneulalla sisällä olevaan massapalloon siinä kuitenkaan onnistumatta.. Massapallo oli huono valinta helmen sisukseksi muutenkin, sillä huovuttaessa villa luisti pois pallon päältä ja jouduin tekemään vähintään kolminkertaisen työn näiden kanssa. Jatkossa teen sisukset joko Huopanen-langasta tai vaikka styroksista mutta massapalloista pysyn kaukana! :D


Seuraavana vuorossa oli sopivien puuhelmien löytäminen. No ei löytynyt!! Niimpä sellaisetkin piti tuunailla itse :) Maalasin pieniä puuhelmiä akryylimaalilla violetiksi. Maalaus- ja kuivatustelineenä toimi piipunrassi.


Valmista tuli lopultakin ja tämä ehti nipinnapin pukin konttiin. Tässä kyllä tehtiin kaikki kantapään kautta mutta haitanneeko tuo mitään, pääasia että äiti sai mieluisan lahjan :)


Loppuun vielä lähikuva palluroista. Pujotin helmet kuminauhaan, jotta käyttö olisi mahdollisimman vaivatonta.

Aion laitella tänne vielä parit kuvat itsetehdyistä joululahjoista, koittakaa kestää ;)

2 kommenttia:

  1. Nuo on kyllä tosi kivat! Minä nyt päätin että en tee nyt ainakaan vähään aikaan mitään käsitöitä, mutta tommonen kaulakoru ois kyllä tosi kiva. Seuraava projekti olkoon siis tuo, siinä ei varmaan kauaa edes mene kun tuommosen tekee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mene :) varsinkaan jos pallot tekee Huopasesta! Seuraavaksi teen tällaiset itselleni nyt kun lähisuku on lahjottu :P

      Poista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...