maanantai 12. joulukuuta 2011

Rakas joulupukki..

Kuten aikaisempinakin vuosina, tänäkin vuonna olen ollut erityisen kiltti :)

Ajattelin listata tänne vähän juttuja, joita olen toivonut pukilta, en nimittäin kuollaksenikaan muista viime joulun toiveita niin jäävätpä nämä ainakin blogin arkistoon sitten! 

Jarnolta toivoin ghd :n suoristusrautaa, jota olen kuolannut jo useamman vuoden mutta en ole malttanut siihen sijoittaa. 
Toiveina ovat nämä kaksi pakettia, joista tonttu saa valita sitten kumman ostaa ;)Tämä paketti pitää sisällään "ghd IV Styler" -raudan, "ghd Thermal Protector for Dry/Coarse Hair"-hiussuojan sekä lookfantastic -suojamaton, jonka päälle kuuman raudan voi laskea.Tätä pakettia ei silloin ollut saatavilla kun kirjoitin pukille, vaan suojamatto piti ostaa erikseen (pinkkinä). Jännää nähdä, mitä tuleman pitää :)

Toinen paketti on tällainen:


Tämä on ghd:n rajoitetun ajan myynnissä oleva Orchid styler -setti. 

Siihen kuuluu ghd Gold Classic rauta pinkeillä keraamisilla levyillä, kaksi hiusklipsiä,levyjä suojaava kotelo sekä kuumuutta kestävä clutch-käsilaukku. 

Tämä on aivan tajuttoman ihana paketti mutta kuten ghd:llä tunnetusti on tapana, on se myös tautisen hintainen. Ja kun miettii, mitä tuossa saa niin pärjään varmasti ilmankin noita lisäjuttuja mutta onhan tuo ihana ;)  Pääasia on kuitenkin tuo rauta, kunhan sen saan niin hyvä!

Tuo ghd on ollut jo kauan mielessä mutta muut lahjat ovatkin olleet pimennossa, enkä meinaa millään keksiä, mitä toivoisin! 
Miksei aikuisille tule lelukirjoja, joista voisi rastittaa lähes jokaisen sivun täyteen lahjatoiveita? :D 

Tässä kuitenkin joitain juttuja, joista tykkäisin:

Lapuan Kankurien kuumavesipullo. Näitä on monessa kuosissa, lisää tyylejä löytyy täältä. Tällaista olen halunnut jo parina vuotena mutta pukki ei jostain syystä ole ottanut toivettani huomioon!


Toinen lämmittävä lahjatoine olisi lämmitettävä kauratyyny. 
Googlaamalla näin että näitä käytetään koirillakin, joten tämä voisi olla vaikka mulle ja mr. W:lle yhteinen :) 
Meinasin joskus tehdä tällaisen itse mutta en sitten uskaltanut, sillä epäilin, etten löydä sopivia täytteitä pussiin. En usko että ihan kaikki kaura kestää lämmittämistä ja nykyään joka paikka on täynnä ties mitä lisäaineita, olisin saanut varmasti vain tuhoa aikaan!

Huimat 3 lahjaa :D mutta en halua mitään turhaa nurkkiin pyörimään eikä mitään erityistä hankintaa ole mielessä, joten mitäpä tuota väkisin toivomaan! Toki kaikki kynsiin liittyvä kelpaa ;)

Mitäs te muut olette toivoneet pukilta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...