sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Pinkkiä blingiä

Onpas taas ollut melkoinen hiljaisuus täällä! 
Yksi syy siihen on se, ettei kameran arvoitusta olla vieläkään ratkaistu ja en saa paria vanhoja kynsikuvia pois sieltä.. Muutenkin tässä on ollut viikon aikana monenlaista hässäkkää mutta nyt on aika julkaista tämän hetkiset kynnet.

Värkkäsin nämä pikapikaa jo muistaakseni keskiviikkona! Pohjan olin lakannut jo päivää aikaisemmin Models Ownin Buff Pinkillä.


Etusormi näköjään pääsi tärähtämään.
Kynsillä siis kärjissä perusranskis Models Ownin Magenta Divine, joka on kirkasta lakkaa pinkillä glitterillä. Heikossa valossa näyttää vähän violetiltakin, oikein kiva siis :)


 Tässä tuo violettisuus näkyy reippaasti. Oikea käsi on kärsinyt vähän varsinkin etusormesta mutta ei kuitenkaan pahasti jos laskee, montako päivää nämä on ollut kynsillä, yhden niistä vielä päiväkodilla :)


Tarkoitus oli keksiä näille vielä jotkin koristelut mutta tässä kouluhulinassa ei oikein motivaatio riittänyt, ensi kerralla sitten :)


3 kommenttia:

 1. Heippa

  Ei liity nyt blogiisi mitenkään mutta millaisia opiskelutekniikoita teillä käytetään sosionomi koulutuksessa, itse olisin kiinnostunut ko. Koulutuksesta joten kiinnostaisi, entä oletko tykännyt muuten?: )

  VastaaPoista
 2. Moi! :)

  Tykkäsin kyllä koulutuksen tyylistä tosi paljon, kun on ensin 12 vuotta pelkästään päntännyt kirjoja, oli tällainen käytännöllisempi koulutus tosi tykätty! On meillä toki luettu paljon mutta tenttejä, joihin pitäisi päntätä lukiotyyliin on ollut vain muutama.

  Meillä on ollut paljon ryhmätöitä, välillä ehkä turhankin paljon mutta ainakin meillä ne kasvattivat luokan yhteishenkeä tosi paljon.

  Harjoitteluita on mukavasti joka vuosi ja kolmosvuonna jopa kaksi eri jaksoa. Harkka kestää kahdesta kuukaudesta kahteen ja puoleen..

  Nämä tekniikat varmasti vaihtelee opiskelupaikasta riippuen mutta jotain tämän tyylistä saat jos lähdet sosionomikouluun :)

  Suutautumisesta riippuen viimeinen vuosi menee osittain niiden parissa. Meillä, jotka suuntautuivat lapsi-, nuoriso- ja perhetyöhön se sisälti muun muassa luovia aineita ja käsitöitä :) tämä siksi, että lastentarhanopettajana oli edes jonkinlaista pohjaa askarteluihin yms..

  Parhaana juttuna tässä koulutuksessa pidän käytännönläheisyyttä, meillä on tehty paljon tutustusmiskäyntejä eri paikkoihin ja niistä saa tosi paljon irti!

  En nyt tiedä vastasinko yhtään kysymykseesi mutta voin kyllä lämpimästi suositella sosionomin tutkintoa, tämä on tällainen sosiaalialan sekatyömiehen tutkinto :D voit olla töissä melkein missä vain! Itse oon ollut mm. mielenterveys ja lastensuojelu puolella!

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...