torstai 8. joulukuuta 2011

Ensimmäiset talvikynnet

Tajusin tuossa yks päivä, etten oo koskaan tehnyt ns. talvikynsiä! Kesällä tulee lakkailtua kirkkailla väreillä mutta en ole koskaan koristellut kynsiä talviteeman mukaan.. 
En halunnut tehdä perus sinivalkoisia itsenäisyyspäivän kynsiä joten tekaisin tällaisen pakkasmanikyyrin:


Siinäpä ne, toteutus meni vähän pakaroilleen leimausten kanssa.. Käytin leimaukseen China Glazen Devotionia (käytetty mm.tässä lakkauksessa), eikä siinä sinänsä ollut mitään vikaa, se ei vain erottunut tarpeeksi alle lakatusta Lorealin helmiäslakasta :/ harmi..


Valkoinen kärki on tuputettu meikkisienellä käyttäen Konadin valkoista leimauslakkaa. Kynsien lakkailuunhan tuo on liian paksua, eikä paksuutensa vuoksi kuivuisi ikinä mutta liukuvärjäyksiin se sopii hyvin :) Pigmenttiä on niin paljon, että yksi kerros riittää!


Käyttämäni lumihiutale löytyy Konadin m59 -laatasta. Arvoin aikani noiden kahden hiutaleen välillä ja päädyin tuohon oikeanpuoleiseen :) Nätti kuvio, harmi, ettei päässyt nyt oikeuksiinsa!

Pakko vielä hehkuttaa että huomenna on viimeinen koulupäivä tuossa laitoksessa :P Sit onkin vapaata 21.12 asti, jolloin on valmistujaisjuhlat. Vapaa-ajan aion käyttää ainakin osittain salilla, yritän aloittaa kuntoilun nyt niin on jo rutiini siihen sitten kun työt alkaa :)

1 kommentti:

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...