keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Uutta tukkaa ja muutakin :)

Kävin viime torstaina luottokampaajallani Pink :issä ja tukkaa lähti reilut 5cm! Viimeksi hiukset oli leikattu joskus huhti-toukokuussa, sillä kaverin häitä varten ne vain värjättiin ja leikkaus jätettiin nutturan takia tekemättä. Mulla on aikaisemmin ollut tasaotsis ja se oli kasvanut nyt jo melkein suuhun asti :D Pidin sitä sivulle käännettynä mutta taipuisuutensa vuoksi se sojotti minne sattui! Torstaina luokkakaverit huokaisivat helpotuksesta kuullessaan että menen illalla kampaajalle, se kertonee jotain! 
Tupee värjättiin nyt kokonaan kestovärillä punaiseksi ja ihanahan siitä taas tuli! Mitäpä muuta voisi kms california -kouluttajalta odottaakaan :)


Väri on vähän kirkkaampi luonnonvalossa mutta menkööt :) ja pikku myy sensuuri iski kehiin, en ainakaan näillä näkymin tule koko pärstääni täällä julkaisemaan ihan itseni ja työnkin takia! Kynnethän ne on pääosassa kutenkin tässä blogissa :)

Tuossa kuvassa näkyy hiusten lisäksi muutakin uutta nimittäin:

 Tämä :)
Tilasin sen Kiukku & Kipuna Ky :ltä ja se saapui eilen. Käsityönä tehty tassukoru nahahihnassa ja tykkään kyllä tosi paljon! Yleensä en ole mikään eläinkorufani mutta tämä on tarpeeksi simppeli mun makuun! Nyt kulkee Waldo ja muut karvanaamat mukana joka paikkaan <3

Niin ja eiliseen kuva-arvoitukseen, kynsikuvan taustalla oli tämä:
Ikean PS Maskros -lamppu, joka majailee porukoiden olkkarissa :D oli ihan hauska kuvaustausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...