sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Mustaa kultaa kynsillä

 En ole kastanut sormiani öljyyn niin kuin otsikosta saattaa päätellä vaan taiteilin niille tällaisen lookin 
tällä kertaa:


Kunnon pikkujoulukynnet!


Huomasin näitä lataillessani että kaikki kuvat on otettu samasta kädestä ja melkein samasta kulmasta!


Pohjan lakkasin China Glazen Liquid Leatherillä ja päälle tein jonkinlaisen liukuvärjäyksen Models Ownin 25 Carat Goldilla. Tämän jälkeen lanttu jumitti enkä meinannut keksiä millään, mitä näille sitten tekisi. 
Strasseja en halunnut eikä Konadeistakaan tuntunut ensin olevan apua ennen kuin muistin tämän kuvion. Kuva on siis leimattu laatasta m57 Konadin mustalla lakalla. 
Päälle laitoin tottuneesti Seche Viten pikakuivattajaa vaikka käytän yleensä aina Konadin omaa päällyslakkaa koska muut sotkevat leimat. Tässä niin ei onneksi kuitenkaan käynyt ja tuokin lakka tuntui toimivan näiden kanssa hyvin!
Itse oon ihan tyytyväinen lopputulokseen, on nämä ainakin erilaiset taas vaihteeksi :) 

Välkyimmät ovat saattaneet huomata että uhoamisesta huolimatta blogin ulkoasu ei ole hievahtanut suuntaan eikä toiseen viikonlopun aikana. Kiristystoimien jälkeen J tuossa yrittää värkätä taustoja joten eiköhän uutta ilmettä tänne jossain vaiheessa kuitenkin saada :) 
Nyt kun opparin eka versio on valmis enkä voi tehdä sille mitään ennen kuin opettaja antaa kommenttinsa, on hyvää aikaa näperrellä tämän kimpussa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos :) Kiitos myös Muhmulle, jonka kommentti hävisi kun yritin julkaista sitä kännykällä!

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...