lauantai 8. lokakuuta 2011

Laiskuri shoppailee (Osa 100000.)

Kuten otsikko kertookin, oon ollut laiskalla tuulella enkä oo vieläkään saanut nykyisiä kynsiäni lisättyä tänne vaikka ne alkavat olla jo poistokunnossa! Waldo haukkasi palan peukun lakkauksesta agilitytreeneissä ja muutenkin näma ovat jo aika karun näköiset!
Jospa kuitenkin jossain vaiheessa jaksaisin ne tänne postailla :) 
Nyt kuitenkin viimeisimpään tilaukseen eli Näytä kyntesi -kynsisalongista eilen tilattuihin juttuihin. 

Kaikki kuvat on lainattu Näytä kyntesi -sivuilta!!

Jo pitkän aikaa olen käynyt katselemassa yhtä hologrammilakkaa mutta se on ollut loppu jo ties miten kauan. Nyt hoksasin sen palanneen luetteloon ja se lähti tilaukseen heti muutaman muun jutun kanssa:


Kuvassa lukeekin tuotteen tiedot. Tämä on ainakin netin kuvien mukaan tosi hieno violetti hologrammilakka, jännä nähdä, millainen se lopulta sitten on :)


 Tätä joku vinkkasi Make Up Storen Madeleine -postaukseeni, kiitos siitä :) Tämä tosiaan on holoille tarkoitettu aluslakka. Hololakan pitäisi levittyä ja kestää tämän kanssa paremmin, nähtäväksi jää kuinka käy!


Sitten vielä lakka nro 20. Olen yhtäkkiä innostunut vaalean ruskeista lakoista ja koska sellaista ei ole pakissa, lähti tämä täyttämään ammottavaa aukkoa :P 

Yhtäkään Nfu Oh lakkaa en ennalta omista mutta päätin hamstrata näitä nyt kun niitä vielä saa, näitä kun ei käsittääkseni muut kaupat Suomessa myy(?). Hintaa näillä oli yhteensä hippasen yli 20€ eli ei kalliita sinänsä, postikulut tosin olivat melkein kympin, mikä vähän kirpaisi. Mutta on noita puoli ilmaisia lakkoja tullut tilattua toiselta puolelta maapalloa niin paljon että välillä voi satsata lyhyempään toimitukseen ja maksaa siitä vähän ekstraa! 
Nyt jännityksellä odottelen näiden kotiutumista ja kerron sitten millaisia olivat!

Millaisia kokemuksia teillä on Nfu Oh:n lakoista? :)

9 kommenttia:

 1. oo mitä lakkoja tuosta nettikaupasta löytyy!! Jäi pari himoituslistalle... Onko ~10€n postikulut se normi hinta, vai voiko saada vielä halvemmalla? En ole aikeissa ostaa ku ehkä parisen kappaletta... Mutta jos postikulut on 10€ niin odotan että saan tehtyä isomman tilauksen :D

  VastaaPoista
 2. Mä en itse asias tiedä! se postarit vain ilmoitettiin ennen tilauksen lähettämistä.. Ehkä joku 1 lakka ei maksais noin paljoa mutta en kyllä osaa luvata! Mutta onhan siellä ihan mielettömiä sävyjä :)

  VastaaPoista
 3. Sait juuri uuden lukijan :))

  Käyhän kurkkaamassa myös mun blogini:
  http://mimosnailart.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Kiva juttu, olit tasan kolmaskymmenes lukijani! :) teen vastavierailun blogiisi!

  VastaaPoista
 5. Ihania lakkoja! :)
  Aika kalliit postituskulut on tuolta.. :o

  VastaaPoista
 6. Heips, sulle on haaste. :)

  http://pilvihattaraa.blogspot.com/2011/10/138.html

  VastaaPoista
 7. Minä kiitän :) yritän väsäillä sen tämän päivän aikana!

  VastaaPoista
 8. Sinut on haastettu! :)
  http://rosesnails.blogspot.com/2011/10/haasteita-ja-tunnustus.html

  VastaaPoista
 9. Kiitos, kylläpä nyt haasteita satelee :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...