lauantai 19. tammikuuta 2013

Obh Nordica Björn Axén Tools - Slide Curler

 Sain eilen porukoilta mieluisan nimpparilahjan! 
[Mitäs muutakaan voisi saada, kun itse valitsee ja käy hakemassa ;) ]

Lahja oli siis jo otsikossa mainittu Obh Nordican Björn Axén Toolsin Slide Curler.
 

Pääsin jo tänään testailemaan tuota kauan hinkumaani kiharrinta, tässä vähän vaihtelevanlaatuisia otoksia prosessista:

Aika jäätävä muokkaus vai mitä!
Olen päättänyt, etten julkaise blogissa kasvokuvaani, sillä välillä tulee oltua töissä paikoissa, joissa on parempi, mitä vähemmän asukkaat tai asiakkaat minusta tietävät.
Toki jotkut saattavat kuvauksesta mut tunnistaakin, mutta pidetään tämä naamaraja kuitenkin :)
Tämä oli kyllä varsin kätsy kiharrin! ei tarvitse painaa kädellä, sillä levyt pysyvät yhdessä koko ajan, sen verran joustavat että hiusosion saa väliin. Sitten rautaa pyöräytetään 360° ja vedetään tasaisesti joko kohtisuoraan ylöspäin, sivulle tai alaspäin, riippuen siitä, millaista käkkärää halutaan.

 Tällaista jälkeä tuli ekalla yrittämällä, vedin rautaa viistossa alaspäin, sillä en halunnut kovin ärhäkkää kiharaa. Pitää kokeilla myös muita tyylejä kunhan ehdin :)

Valmista! Annoin näiden jähtyä hetken, ennenkuin haroin ne sormin läpi. 

Laitoin tätä Goldwellin Elixir-öljyä kahden pumppauksen verran käsiin, ennen kuin auoin kiharoita auki. Oli oikein passelia ainetta siihen, teki tukasta hippasen raskaamman ja loivensi kiharoita niin, etteivät ne olleet ihan noin tiukkoja kuin ylemmässä kuvassa.

Lopputulos:
 
 

 Olin enemmän kuin tyytyväinen tulokseen :) Kiharoista tuli tasalaatuiset, yleensä suoristusraudalla kihartaessani jäljestä ei tule tasaista vaan toiset kohdat ovat paljon loivempia kuin toiset, tässä niin ei pääse käymään.
Jos haluatte tutustua tähän vempaimeen paremmin, katsokaa kun P.S i love fashionin bloggaaja Linda näyttää, miten kiharrinta käytetään :)
 
 
Lisää videoita nähtävilläOBH Nordican sivuilla Youtubessa.

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oon kasvattanut näitä lukiosta asti ja oon kyllä ihmeissäni, ettei ole vielä tapahtunut sitä kyllästymistä! Tykkään kyllä näistä varsinkin nyt punaisena :)

   Poista
 2. Käytitkö mitään kampaus-/muotoilunestettä kun kiharsit? Mä en saa millään mun tukkaa kihartumaan kunnolla. Mulla on ehkä kyllä liian pitkät hiukset mutta ne on kuitenkin tosi ohuet niin vois kuvitella että kihartuis... :D

  Sulla on kyllä kauniit hiukset. Olen kateellinen. :D

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...