torstai 24. toukokuuta 2012

Tulevan kesän juhlat - mitä laittaisi päälle?

Juhlakausi lähestyy kovalla tahdilla ja itselläkin on tiedossa ainakin yhdet rippijuhlat ja kolmet yo-pirskeet. Nyt alkoikin sitten perinteinen "mitä mä laitan päälle" -paniikki, jonka saan aina ennen juhlia vaikka kaapista löytyy melko monenlaista mekkoa! 

Ensin haaveilin fiftarimekosta mutta ebaystä ei löytynyt mieleistä enkä viitsinyt pistää montaa sataa yhteen mekkoon, jos olisin Suomen puolelta sitä lähtenyt haeskelemaan. Jotenkin eksyin sitten erääseen nettikauppaan ihan vain selailemaan tarjontaa ja tilaukseen lähtikin vahingossa pari erilaista vaihtoehtoa. En mainitse tässä nettikauppaa, sillä en halua sen kummemmin mainostella kun en kuitenkaan millään muotoa siitä hyödy, eikä tuo taida kynsiblogissa olla niin oleellistakaan, vai kuinka?  :)

 Vaihtoehto 1: (eivät ole järjestyksessä)

Ihan tuollaista rusketusta en reilussa viikossa saa mutta ajattelin turkoosin sopivan hyvin yhteen punaisen tukan kanssa :) Kaapista löytyy musta Vilan pikkujakku, joka passaisi kans tähän.. Jännää vain, mahdunko kokoon, jonka tilasin.. Saattaa olla että joudun palauttamaan tämän mutta toisaalta joustorupytys selässä saattaa pelastaa tilanteen!
 
Vaihtoehto 2:

Samansävyinen yksiolkaiminen mekko löytyy jo kaapista kotoakotoa, mutta ihastuin tähän niin kovaa että piti tilata sovitukseen :) Nyt tätä toki saa tuskoosinakin, olisin ehkä valinnyt sen mieluummin mutta tuo oranssikin on tosi kaunis! Ainut miinus on että tämän kanssa ei mikään bolero tai vastaava oikein toimi..

Vaihtoehto 3:

Tämä turkoosi ilmestys säväytti eniten tuosta kolmikosta. En ole aikoihin käyttänyt pitkää mekkoa ja tässä yhdistyisi nyt sekä lyhyt että pitkä mekko samassa paketissa :) Toivottavasti vain nuo kivet eivät näytä tökeröiltä.. Nooh ilmaiset postikulut ja aina voi palauttaa jos ei passaa, tätä on vaan pakko päästä sovittamaan.

Juhlamekkojen lisäksi tarttui vielä kaksi muutakin vaatetta mukaan:


B.YOUNG sininen hame kivalla vyöllä. Jos tämä ei oo ihan mini niin tästä voisi tulla töihin hyvä hellepäivän pelastaja, puuvillan voisi ainakin kuvitella olevan passelia päiväkotiin.



Viimeisenä värikäs kotelomekko, jota ajattelin arkikäytön lisäksi päiväkotiin mustien legginsien kanssa :) Talvellakin tämä menisi vaikka mustan trikoopaidan kanssa ihan täydestä..

Vähän harhauduttiin jo töihin noista alkupostauksen juhlatunnelmista mutta menkööt nyt tämän kerran! Kynsipostausta ei nyt valitettavasti ole tuloillaan, sillä kynnet ovat olleet melken viikon ilman lakkausta mutta yritän viikonloppuna räpellellä tännekin jotain :)

Mutta hei! Jos jollain on kokemuksia noista näyttämistäni mekoista niin kertokaa ihmeessä :) Eniten jänskää, miten paljon värit vääristävät..

4 kommenttia:

  1. Oi kun kiva blogi!

    Tykkään tuosta viimeisestä hirmuisesti (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Itse jätin tuosta tilauksesta kotiin juhlamekoista viimeisen ja sitten tuon raitamekon, molemmat ovat olleet jo kovasti käytössä!

      Poista
  2. Mua kiinnostais kauheesti toi 3 mekko, oon etsiny just ton tyylistä ja toi ois täydellinen ! . mistä se on ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli nellystä, päädyin itsekin tilaamaan sen :) aikaa vain on jo se kaksi vuotta joten mallistot ovat varmasti muuttuneet! Samankaltaisia on kuitenkin tullut vastaan mm. Zalandossa.

      Poista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...