torstai 23. elokuuta 2012

Hyvästit takuille!

 Kävin eilen vakikampaajallani Pink:issä ja värjäilyn aikana tuli puhe monessa blogissa esitellystä harjasta, jota monet kehuvat maasta taivaisiin! 
Niinhän siinä sitten kävi, että omastakin laukusta löytyy nyt tällainen pinkki ihanuus:

 Hintaa tällä Tangle Teezerillä oli 15€, sen edullisemmin en ole näitä edes nähnyt myytävän missään! Olin varautunut maksamaan tästä jopa parikymppiä mutta hyvä näin :)

 Harjassa on tällainen kätevä kansi, jonka saa napsauttaa suojaksi kun harjan sujauttaa laukkuun!

Erityisesti takkujen selvittelyyn tämän pitäisi olla passeli. Eniten odotan märkien hiusten kampailua, sillä se ei ole ollut millään lailla mielekästä tähän asti.. Jos joku ei ole kuullut vielä tästä uudesta villityksestä, parhaan infon voi käydä lukemassa 'täältä'.

Tähän kyllä kannatti satsata, sillä jos käyttää yli 500€ pelkästään värjäykseen vuodessa, kannattaa siitä kuontalosta pitää huolta kampaamokäyntien välissäkin :) 
Mutta enpä vaihtaisi tuolla kampaamossa käyntejä mihinkään, nytkin on niin mahtava punainen tukka taas harteilla :) ! Piristää kummasti tämän päiväisen rääkin jälkeen, tänään lähti kaksi viimeistä viisaudenhammasta ja vähän onkin heti tyhmempi olo ;)

Löytyykö lukijoista muita, jotka ovat haksahtaneet tähän villitykseen? :)

4 kommenttia:

 1. Siinä on harja jonka nimeen meilläkin vannotaan. :) Ihan huippu. Melkein kaksi vuotta ollut käytössä ja melkein kaksi vuotta tytärkin on tykännyt harjata takkutukkaansa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kampaajani kertoikin tämän olevan suosittu etenkin tyttölapsien perheissä ;) se kyllä maksaa itsensä takaisin heti jos yhdeltäkin takkuitkulta päästään välttymään! :)

   Poista
 2. Täälläkin omistetaan Tangle Teezer o/ Parasta siinä on juuri sen "kyky" harjata märkiä hiuksia, nimittäin hoitoaineen levitys hiuksiin ei ole koskaan ollut helpompaa! Ennen nimittäin vain lätkäisin ison paakun hoitista johonkin kohtaa tukkaa ja yritin epätoivoisesti levittää sitä (tuloksetta). Nyt sen saa nätisti leviämään kokonaan hiuksiin :D
  Hyvä harja on, vaikkei miun kamalia supertakkuja edes se pysty selvittämään :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo vielä kokeillut sitä tuohon hoitoaineen levitykseen, pelkään sen menevän pilalle kun tukasta lähtee niin rutosti väriä pesuissa :D Suihku näyttää välillä rikospaikalta.. Mutta on tuolla kyllä niin paljon tuskattomampaa kampailla kosteaa tukkaa vaikka kyllä mullakin tarvii enemmän kuin ne pari vetoa ennen kuin tää kuontalo on selvitetty :)

   Poista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...