sunnuntai 19. elokuuta 2012

Geelit kälylle :)

Pari viikkoa sitten tein J:n pikkusiskolle kynnet, joiden tekoa oli suunniteltu jo vuoden päivät! Nyt yläasteelle menon kynnyksellä oli korkea aika vääntää nämä!
Jotta julkaisuun ei menisi ihan sitä vuotta, laittelen kuvia nyt tulemaan :)

Muistutuksena jälleen että kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi!

Tässä jo geelit laitettuna, oikean käden nimetön ja pikkurilli eivät kaivanneet lisätippejä. Muihin ne tehtiin NDED:n soak off-geeleillä. Viimeinen pinta tehtiin tavallisella Top coat geelillä, joka ei lähde asetonilla pois. Näin geelien päälle voi vaihdella lakkauksia ilman, että geelit irtoavat :) Poisto on kuitenkin tavallisia geelejä helpompaa!
Harmi kun jäi ottamatta kuva kynsistä lähtötilanteessa!

Tässä kynnet valmiina ja lakkailtuna. Lakaksi valittiin pirtsakka neon pinkki Bubblegum -lakka Models Ownilta ja kynnet koristeltiin turkooseilla kivillä.

Lähikuvaa vasurista :)
Repäisin tippimuotilla M:n haavan auki, ei varmaan yhtään sattunut! :( auh..

Itselläni Soak off -geeleillä tehdyt jatkot ovat kestäneet yleensä melko hyvin varsinkin kun ne on geelattu viimeisenä tavallisella päällysgeelillä, joka ei irtoa asetonilla. Nämä kynnet kestivät kuitenkin harmillisen lyhyen aikaa :( Ensi kerralla tehdään kynnet vähän lyhyemmät ja tukevammalla geelillä niin M saa opetella pitkillä kynsillä olemista :)

Tilailen tässä lähiaikoina neidille omat geelaustarvikkeet niin saavat anopin kanssa alkaa askartelemaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...