maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kynsistudio lastenjuhlissa

Kotipaikkakunnallani järjestettiin viikonloppuna kolmituntinen lastenjuhla kaikenikäisille lapsille ja mua pyydettiin pistämään kynsistudio pystyyn yhteen toimintapisteeseen.
Koska lakkailuaika oli rajallinen ja muksuja paljon, jouduin toki karsimaan koristeluiden tekoa melko minimiin, sillä aikaa mulle annettiin kaksi tuntia, jotka puolitettiin ruokatauolla. Vain muutamalle siis tein oikein lakkauksen ja koristelut esim. Konadilla tai fimoilla mutta osalle riittivät esimerkiksi strassit ja muut koristeet.
Osa "asiakkaista" oli vielä niin pikkuisia, ettei kynsiin meinannut edes strassia mahtua :) Kovin pienille en olisi edes suostunut värillistä lakkaa laittamaan.

Ensin haaveilin kuvaavani kaikki kynnet mutta heti tajusin sen mahdottomaksi, sillä kynsiä piti tehdä aikamoisella tahdilla, etteivät pienimmät jonottajat väsähdä.

 En ollut saanut edes pakkia auki kun juhlien maskotti-tiikeri tuli jo pyytämään tikrukynsiä :) ne lupasin tehdä heti kun ensimmäiset innokkaat ovat saaneet lakkauksensa. Lopulta nämä tehtiin ihan viimeisten joukossa, sillä se innokkaiden joukko ei hävinnyt siitä edes ruokapaussin ajaksi :D
Nämä halusin kuvata sillä näihin meni luultavasti eniten aikaa. 

Pohjalla on aluslakan lisäksi 2 kerrosta CG:n Sun worshiperiä ja leimailut on tehty Konadin mustalla lakalla laatasta M57. Pikakuivattajaa näissä juhlissa kului melkoisesti ja sillä lakkasin nämäkin, eihän juhlissa ole aikaa kuivatella! :D Kuten arvasinkin, näiden kynsien jälkeen kaikki olisivat halunneet samanlaiset mutta vain muutamalle ehdin tehdä vastaavanlaista.

Tässä kuvassa juhlat ovat ohi ja pisteellä hyörinä hiljentynyt. 
Vaikka olinkin melko puhki tuollaisen urakan jälkeen, oli tuo tosi hauska kokemus :) Olisi saanut olla edes yhdet apukädet niin kaikki olisi sujunut joutuisammin mutta ihan hyvin näillä kahdellakin pärjättiin ja sain yllättävän paljon kiitosta niin osallistujilta kuin järjestäjiltäkin! Juhlat järjestettiin talkoovoimin, joten mitään palkkiota en tuosta saanut, jos ei pientä suolaista evästä lasketa mutta en kyllä mitään sellaista kaivannutkaan. Pikkuneitien tyytyväiset ilmeet palkitsivat ihan tarpeeksi :)

Onko joku muu osallistunut vastaavaan maratonilakkailuun? :)

4 kommenttia:

 1. Oi kuulostaapa hauskalta :D Tuollaista olisi itsekin kiva harrastaa, tosin ehkä pienemmälle lapsiporukalle :P Maby...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, pienempikin sakki olisi riittänyt näin ensimmäisellä kerralla :D mutta eipä ehtinyt turhaa jännitellä kun kokoajan sai hengitellä asetonin huurua!

   Poista
 2. Mä voisin tulla sulle asiakkaaksi felician kanssa ;DD

  VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...