tiistai 10. heinäkuuta 2012

Asuun sopivat kynnet

Kirjoittelin jo aikaisemmin tässä postauksessa juhlamekon metsästyksestäni.
Metsästys oli kannattava ja onnistunut, sillä löysin tosi nätin mekon yo- ja rippijuhliin.

Tähän mekkoon siis lopulta päädyin.

Tässä vielä jonkinlainen kuva mekosta livenä :) Blogin ensimmäinen asukuva!

Tähän mekkoon siis piti tehdä mätsäävät kynnet, tällaista jälkeä sain aikaiseksi hurjassa kiireessä:


 Kynnethän on kuvattu vasta matkalla juhlapaikalle ja kännykällä tietenkin eli laatu on sen mukaista! Livenä nämä olivat kyllä kivat ja sopivat mekkoon tosi hyvin :)


Kärkiin on tuputeltu meikkisienellä H&M:n U must have this -lakkaa ja päälle laittelin turkooseja glittereitä, jonka kiinnitin Sechen pikakuivattajalla.
Rippijuhliin väsäsin sitten pelkät vaaleansiniset hilekynnet mutta niitä en tänne tule näkyville laittamaan, ne eivät olleet mitenkään hääppöiset.
Piti tehdä provinssin kestävät kynnet joten koristeluista oli silloin tingittävä :D

8 kommenttia:

 1. ooo miten hieno mekko ja tositositosisuperhienot kynnet!! Ihanat värit olit valinnut, ihanan raikkaat ja kesäiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) ! Tuo oli kyllä nappivalinta mekoksi, tosi rento pitää päällä eikä onneksi samanlaisia tullut vastaan :)

   Poista
 2. Oi mikä mekko! Mä haluan kanssa :3 Hyvin mätsää kyl kynnet kolttuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihastuin siihen itekin heti kun sain sen päälle, oli kyllä rennoin juhlamekko, jonka omistan :) Vähän ahdistaa nuo heikot kuvat mutta menkööt!

   Poista
 3. moi
  sellaista haluaisin kysellä sossuopinnoista että millasissa töissä on mahdollista työskennellä opiskelujen aikana? siis sellaisissa jotka edes jotenkin vastaisivat koulutusta:) oletko esim itse työskennellyt koulutusta vastaavissa töissä esim kesällä?
  kun tuntuu jotenkin hankalalta kun kaikkiin vaaditaan se amk koulutus, että mitä töitä sitä kesällä tekisi:)

  kiitos jos viitsit vastata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Joo itseasiassa oon ollut alan töissä jo ennen opiskeluiden alkua ja niitä on riittänyt ihan tähän päivään asti :) Tosi hyvin myös luokkakaverit sai alan töitä kesiksi ja loma-ajoiksi sillä sijaisia tarvitaan aina! Ekat työt sain sukulaissuhteiden kautta lastensuojeluyksiköstä, missä vierähtikin kaikki lomat, sen jälkeen koulun harjoitteluiden kautta sain paikan, jossa meni kaksi kesää. Viimeisimmän harjoittelupaikan kautta sain nykyisen pestini, jossa saan toivottavasti olla jopa pari vuotta vielä.

   Yleensä jos harjoittelut menee hyvin niin ne poikii kyllä hommia :) eli niinkään työkkärin kautta en tiiä kenenkään töihin tälle alalle menneen kesken opintojen vaan enempi koulun kautta saatuja suhteita hyödyntämällä!

   Kuulostipa tosi sekavalta mutta toivottavasti sait pointin selville :D Opiskeletko jo sosionomiksi vai oletko ajatellut kouluun hakea? Voin kyllä suositella koulutusta, mun tarpeisiin se ainakin vastasi :)

   Poista
 4. Moi taas

  Alotan nyt syksyllä :)
  Juuri sitä murehdin että kun tämä on uusi paikkakunta niin ei ole mitään suhteita täällä, mistä voisi saada töitä, eikä kukaan tuttukaan ole alalla:) mutta tosiaan eiköhän niistä harjoitteluosta sitten suhteita saa luotua:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Ihan varmasti harjoitteluista on apua :) Ja meille ainakin tuli sähköpostiinkin monesti tiedotteita, jos jossain tarvittiin sijaista. Ei tällä alalla kovin helposti ilman hommia jää, onnea opiskeluun! :)

   Poista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...