tiistai 15. toukokuuta 2012

Lumia + Blogger = ei kuvia

Tämä postaus on venynyt nyt jo monta viikkoa! Syy siihen on Bloggerin ja puhelimen toimimattomuus yhdessä, en nimittäin saa millään lisättyä kuvia puhelimesta postaukseen :(
Alunperin tein tämän postauksen toissaviikonlopusta ja vaikka aikaa on jo vähän vierähtänyt niin tässä tämä nyt tulee läppäriltä postattuna!

Mulla on ollut tosi vauhdikas vkl, olin lauantaina kampausmallina vakkarikampaamoni 4v synttäribileiden hiusnäytöksessä ja niiden valmisteluun kului pe ilta ja koko lauantai. Oli kyllä tosi hienot juhlat ja upea näytös, jossa oli n. 25 mallia plus tanssijat ja esiintyjät, joista yksi oli Idolsistakin tuttu Tiina Puska. :) melko isot pippalot siis.. Juhlapaikkana toimi juuri uudistunut yökerho Seinäjoelta, joka oli varattu meille klo 19-22 väliseksi ajaksi.

Mun asuna oli keltainen monikerroksinen mekko ja mustat helmiröykkiöt kietaistiin kaulaan. Tukka kiharrettiin sormikiharoilla säkkärälle jo perjantaina ja koko komeus räjäytettiin auki lauantaina. Olin kyllä melkoinen näky punaisessa afrossani :)

Blogin ensimmäinen, törkeässä kiireessä ja
huonosta kuvakulmasta otettu asukuva :D

Koska asussa ja hiuksissa oli ihan tarpeeksi väriä, tein lakkauksesta melko simppelin..

Toki keskarin kynsi päätti napsahtaa päivää ennen h-hetkeä mutta onneksi kynnet eivät olleet tuona päivänä pääosassa :)

Siinä vähän käkärää ja lakkausta..

 päivänvalossa

Lakkauksessa tein mustalla CG:n Liquid Leatherillä liukuvärjäyksen ja koristelin rajan hopeaglitterillä. Lakkaillessa en vielä tiennyt tulevan esiintymisasun väriä ja ajattelin mustan mätsäävän kaiken kanssa :)

Kaiken kaikkiaan ilta oli tosi onnistunut vaikka jännitin esiintymistä ihan hulluna!
Illan kruunasi illallinen äidin ja isosiskon kanssa, jotka tulivat ensin katsomaan kutsuvieraina showta! Tosi hieno idea kyllä järjestää tuollainen juhla kaikille asiakkaille ja nähdä noin paljon vaivaa omalla vapaa-ajallaan.. En kyllä vaihda kampaajaa koskaan! :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Juuri mun makuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tykkäsin kans kovasti mutta jotenkin näiden jälkeen kaipaili jo jotain vähän keväisempää!

      Poista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...