torstai 17. toukokuuta 2012

Kevättä kynsillä

Kun olin pitänyt viime postauksessa nähtyjä mustia kynsiä yli vapun, kaipasin jotain vähän värikkäämpää sävyä seuraavaan lakkaukseen. Pakista käteen osui China Glazen Flip Flop Fantasy, joka on esitelty ainakin tässä ostospostauksessa. Muistaakseni olen käyttänyt tätä vain kerran viime kesänä varpaankynsiin, joten oli jo korkea aika käyttää tätä uudelleen!

Käytetty lakka vasemmassa reunassa.

Ensin piti tehdä pienoinen operaatio, jotta edelliset glitterit sai kynsistä irti.

Hyväksi havaittu konsti kynsilakanpoistoaineen, vanupalun ja folion yhdistämisestä pelasti aamun ja glitterit irtosivat kuin itsestään :)

Tässä taas Lumian kuvalaatua aamulla ennen kuutta! Valoa ei ollut oikein nimeksikään mutta aika oikean sävyn onnistuin silti saamaan esiin..

Samainen käsi ilman salamaa otettuna, nyt alkoi jo aurinko nousta ja aamuvuoro lähestyä eli tämän enempää en ehtinyt kuvailemaan. 

Nämä kynnet olivat erityisesti meidän pikkutyttöjen mieleen töissä vaikka kyllä niitä pojatkin katselivat :) Ihanan kirkas sävyhän tuo on mutta pyyhkeitä tulee levittyvyydestä. Tasaisen pinnan saaminen ei ole mitenkään helppoa ja kerroksia kertyi tuhottoman monta. Tämä vaatii kyllä kirkkaan päällyslakan, sillä lakan oma mattaefekti ei ole mitenkään mairitteleva yksistään.. Mutta pienellä säädöllä tästä sai kuitenkin kivan kevätlakkauksen!

2 kommenttia:

 1. aivan ihanan keväiset :DD


  saa käyä kaattoos miun blogia mie oon kyl vast alottanut sen


  http://kynnet-mylife.blogspot.fi/ :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minäpä teen vastavierailun!

   Poista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...