maanantai 13. helmikuuta 2012

Viikonloppu Tampereella

Vietettiin viime viikonloppu Tampereella kahden entisen luokkakaverin kanssa ja hauskaa oli! 
Niinkin hauskaa, etten jaksanut eilen bloggailla vaikka kotiuduin jo ennen kuutta ja sain jopa ostokseni pääpiirteittäin kuvattua! Menin nukkumaan jo ennen yhdeksää, sillä kello pirisi tänään jo ennen viittä ja huomenna sama juttu, kaksi aamuvuoroa putkeen on melkoinen suoritus tuon shoppailupitoisen viikonlopun jälkeen! Jaksoin kuitenkin salille töistä päin ja huomenna olisi sama suunnitteilla joten ei tämä päivä ole ihan löhöillessä mennyt :)

Lauantaina suuntasimme kaupungille jo puoli yhdeltätoista ja viihdyimme siellä yhteensä yli viisi tuntia! Se kävely kyllä tuntui jaloissa vaikka huilattiin tunnin verran ja syötiin New Yorkissa.
Saatiin kunnon naurut kaverin tilatessa "Burgerin nro 28 ilman sinihomejuustoa". Tarjoilija mietti hetken ja kysyi annoksen nimeä, johon kaveri vastasi "Blue cheese burger?" Kunnon hajoaminen siinä vaiheessa :D On siinä kokki mahtanut ihmetellä, miksi joku ottaa sinihomejuustoburgerin ilman sinihomejuustoa.. Noh M sai himoitsemansa ananaksen, jota muissa aterioissa ei ollut ja shoppailukierros sai jatkua :)


Käytiin muun muassa Cubuksessa, jota ei Vaasasta löydy.


Nämä korvikset löytyi juuri kyseisestä putiikista hintaan 4,90€. Tytöt innostuivat ostelemaan Dependin kynslakkoja mutta itse skippasin kyseisen hyllyn tällä kertaa, olin vähän ylpeä itsestäni siinä kohtaa :D

Siitä huolimatta rahaa meni ihan kiitettävästi mm. näihin:


Onlysta rennon löysä paita, jossa kuminauha vyötäröllä, jää kivasti pussille :) ja menee kivasti ruttuun laukussa! Parempi kuva paidasta löytyy Onlyn sivuilta täältä.

Eksyttiin myös Stockerin liikkeeseen ja siinä meinasi lähteä mopo käsistä, lopulta karsin ostoksia ja kiikutin kassalle vain nämä:


 "Ihana mokkatoppi", joka osoittautui kämpille päästäessä 80% polyesterista ja 20% elastaanista valmistetuksi :D
Pinta siis on hyvin mokkamaista kangasta, joka näytti tosi kivalta päällä! Kaula-aukko on melko avonainen mutta pienellä tuunauksella siitä saa hyvän (hakaneulalla).


Tätä tunikaa olen himoinnut monesti mutta 40€ on tuntunut melkoisen paljolta tästä, nyt se oli tarjouksessa hitusen alle 30€ ja päätin kotiuttaa sen :)

Luonnossa nämä kaikki ovat palon kivemman näköisiä, keinovalossa nämä eivät oikein pääse oikeuksiinsa..

Näiden lisäksi ostin vähän meikkejäkin mutta unohdin kuvata ne, joten tässä netistä poimittuja kuvia tuotteista.


Rimmelin aurinkopuuteri sävyssä 021 tuli tarpeeseen, sillä edeltäjä on palasina Viron reissun jäljiltä kun rasia putosi kivilattialle :/ Onneksi se oli muutenkin jo ihan loppu..


Uusi ripsiväri oli myös hausessa ja kun Sokoksella kuulutettiin jokaisen Maybellinen tuotteen ostajan saavan yllärilahjan 15min sisällä kuulutuksesta, suuntasin tälle osastolle ja ostin the Colossalin. Hyvä on ollut :)


Yllätyslahjaksi sain tämän ripsarin.

Siinäpä ne suurimmat ostokset, jokaista sukkaparia en jaksanut alkaa kuvaamaan :D

Shoppailun lisäksi käytiin illalla pyörähtämässä täällä

 
Fat Ladyn kotisivuille pääset tästä linkistä!
Ihan mukava paikka, ollaan nyt oltu tuolla porukalla siellä kahdesti ja molemmilla kerroilla ollaan kyllä viihdytty :) Tosin kesällä musiikki soi aivan liian kovalla, ulos päästessä meni kauan, ennen kuin kuulo tasaantui, siitä vähän miinusta!

Siinäpä mun viikonloppu lyhykäisyydessään :)

2 kommenttia:

  1. Hei vau! Silmäni hakeutuivat tuohon käyttäjäesittelyysi ja huomasin, että meillä on muutama asia yhteistä! Täällä myös bloggailee 22-vuotias, sosionomiksi opiskeleva kynsiin hurahtanut :D Jään lukijaksesi tästä lähin!

    VastaaPoista
  2. Muistin ihan vastanneeni tähän ja äsken hoksasin vastauksen puuttuvan :O mystistä.. Vastailin kuitenkin sun blogin puolelle tuolloin joten tuskimpa suurta vahinkoa pääsi käymään :) Tosi hauska sattuma kyllä! Tervetuloa lukijakseni ja tsemppiä opintoihin :)

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...