keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Perusranskiksen avulla takaisin blogin pariin!

Ääk, miten pitkä bloggaustauko!! Töiden alettua sairastelin enemmän tai vähemmän kaksi ekaa viikkoa, enkä ole jaksanut pahemmin edes lueskella muiden blogeja :/

Nyt on jo pakko alkaa purkamaan tuota kerääntynyttä kuvasaldoa kun alan olla jo hyvin tolpillani.. jos päiväkodin hälinän aiheuttamaa sekavuustilaa ei lasketa :D

Aloitetaan tuoreimmista kynsistä, jotka tein muistaakseni sunnuntaina kotona käydessäni..

Ensin ilman salamaa..

ja sama käsi salaman kanssa.

Oikea käsikin löytyy vaikka sitä harvemmin täällä näkyy :)

Oikean käden kynnet ovat vasuria huomattavasti lyhyemmät ja ne lohkeilevat herkästi


Lakkoina käytin MO:n Buff Pinkiä sekä äidin omaa Maybellinen mini Colorama 51 French Whiteä. Koristelut tein simppelisti turkooseilla helmen puolikkailla ja swarowskin strasseilla. Kiinnitin ne uudella Seche Viten pikakuivattajalla. Kovasti näitäkin on räplätty töissä lasten toimesta :)

Muuten, osaisiko joku vinkata hyvän valkoisen geelin, jolla saisi oikeasti valkoisen lopputuloksen ranskalaisessa manikyyrissä? 
Omani on muuten hyvä mutta viilatessa se menettää väriään melkoisesti :/ kerroksen pitää olla omaan makuuni melko paksu, ennen kuin se oikeasti on valkoinen eikä vain vaalea!
Haluasin tehdä geeliranskiksen, sillä töitä ajatellen se olisi helpoin ratkaisu.. Niitä voisi sitten koristella jos siltä tuntuu, nyt kun ei mitään räväyttävää viitsi kynsillä pitää, ainakaan arkena..

Vinkkejä siis otetaan vastaan, kiitoos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...