lauantai 24. marraskuuta 2012

Pikkujoulujen herkut

Vietin eilen elämäni ensimmäiset firman pikkujoulut. Paikkana toimi melko uusi 1h+k ravintola Vaasassa. Ravintola toimii Pentikin yläkerrassa ja kaikki sisustusta ja kattausta myöden oli toteutettu Pentikin tuotteilla. Meille tarjottiin kolmen ruokalajin illallinen, enkä kyllä usko koskaan syöneeni noin hyvin! :)

Tässä vähän kuvia herkuista, jotka koituvat lopulta mun kohtaloksi :D Hivenen tyköistuva mekko ja kolmen tunnin ruokailu tekivät tehtävänsä ja tämä neiti joutui jättämään illan kesken kovan rinta/kylkipistoksen takia :/ Kotiin päästyäni olin ihan varma että saan sydärin kun kipu ei meinannut helpottaa ollenkaan! Mutta nyt ollaan jo ihan kunnossa, ensi kerralla varaudun löysällä tunikalla tällaisiin pippaloihin :)

 Alkuruuaksi tarjoiltiin tajuttoman hyvää sienikeittoa, jossa oli lisukkeena suklaata. Kuulostaa kummalliselta mutta maistui taivaallisen hyvälle vaikken yleensä sieniä syö :)

Pääruoka:
Parasta koskaan syömääni lohta grillatuilla lisukkeilla. En ole koskaan pitänyt parsakaalesta tai keitetystä porkkanasta mutta tältä lautaselta katosivat molemmat :)

Jälkiruoka:
Vaniliajäätelöä, marjoja ja pähkinäinen mutakakku. Ei varmaan tarvitse sanoa muuta kuin, ettei ole ihme jos vähän mekko näiden jälkeen kinnasi :D

 
Koska olen töissä tunnettu kaakaostani, enkä kahvitunnilla koske koskaan kahviin tai teehen, jatkoin samaa linjaa myös nyt :) Tosin tämä tuotti pienen pettymyksen maussa, olen kai liian tottunut sokeriseen Oboy-kaakaooni..

Voin kyllä lämpimästi suositella kaikille 1h+k -ravintolaa! Hintatasosta en osaa sanoa mitään, sillä ilta meni työnantajan pussista mutta kyllä näistä herkuista pystyisi vähän ekstraakin maksamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...