lauantai 15. syyskuuta 2012

No nyt viimein ne geelit!

Eihän se mennyt ihan niinku meinasi ja kiireet veivät ajan postailuilta. Nyt korjataan tilanne ja laitetaan kuvia vanhoista geeleistä, muistaakseni isän kamerassa saattaisi olla vielä vähän parempaa matskua mutta nyt on pärjättävä näillä :)

 Kynnet on tehty NDED:in soak off-geeleillä ja koristeltu samaisesta putiikista ostetuilla glittereillä. Kärkiin käytin Black sand-sävyä.

Tässä voi bongata geelin vetäytymisen, ainakin nimettömän kärki pilkistää mustan geelin alta. Toki luonnossa se ei noin paljoa näkynyt eikä menoa haitannut :)

Kerrankin muistin kuvata oikeankin käden! 

Nämä pysyivät hyvinä monta viikkoa! Tuli todettua että geelit ovat kyllä tosi hyvät päiväkodilla, eivät napsahda joka kerta kun vetää kurahousujen kuminauhoja kumpparin alle ;D Suurin osa kynsistä oli vielä moitteettomassa kunnossa mutta poistin silti kaikki laiskuuksissani, ei vaan jaksanut alkaa tekemään muutamaa kynttä uusiksi.. Asetonilla ja foliolla nämä lähti tosi kivuttomasti pois, kumpa kaikkien geelien poisto olis noin helppoa! :)


2 kommenttia:

 1. miten teet geelikynnet, ku mä teen kans nded:in geeleillä ja tuntuu et ei kestä ku pari vkoo ku ekat napsahtaa poikki :/ ja teen muoteiila sekä tipeillä

  mut upeet on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Mitenhän sen selittäis lyhyesti ja selkeästi, kumpikaan kun ei oo mun vahvoja puolia! :D Ootko siis tehnyt just näillä samoilla soak off-geeleillä? Mullahan suurin osa noista kynsistä on ihan omaa kynttä, jotka geelasin. Vain pari kynttä piti pidentää muotin avulla. Ja ne harvemmin kestää sitä kahta viikkoa enempää, riippuu vähän kynnestä ja pituudesta. Soak off kun on vähän pehmeämpää eikä niin kestävää kuin tavalliset geelit, jotka eivät asetonilla irtoa.

   Mutta teen ne niin että viilaan vähän karheammaksi kynnen pinnan, laitan nail prepiä ja primeriä ja aloitan geelien laiton. Pidän muotteja kiinni muutaman kerroksen laiton ajan, ettei jo siinä irrottamisvaiheessa pääse geeli napsahtamaan..

   Toki kynnen laatukin vaikuttaa näiden kestävyyteen hirveästi. Siskolla ei pysy nämä tai mitkään muutkaan geelit edes viikkoa kynsissä vaikka kynnet ovat hyväkuntoiset! Mulla taas samat geelit voi pysyä miltei kuukauden.. Epäreilua ja ärsyttävää! :D

   Poista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...