lauantai 10. maaliskuuta 2012

Tähtiä ja mikrohelmiä

Nämä kynnet oli tarkoitus postata pian Villihelmi -tekstin jälkeen mutta niin vain se pääsi unohtumaan, osittain heikkojen kuvien vuoksi.. Unohdin nimittäin kuvata nämä tuoreeltaan ja kuvat on otettu juuri ennen lakkojen poistoa, lakkaus on siis jo melkoisen kärsinyt tässä vaiheessa!


Helmien käsittely sinänsä oli melko helppoa kun käytin muffinsivuokaa apuna, helmet pysyivät paikoillaan eivätkä sinkoilleet ympäri pöytää :) Iso miinus oli kuitenkin värin irtoaminen helmen pinnalta! Valkoista pohjaa vasten tuli melkoisia pinkkejä juovia kun levitin viimeisen kerroksen pikakuivattajaa :/ 
Meinasi käyrä nousta siinä vaiheessa jo ihan uusiin svääreihin kun juuri avattu Seche Vite tahriintui helmiäisväriin!!
Topsilla ja kynsilakanpoistoaineella sain suurimmat viirut pois, peukkuun jäi vielä vähän väriä näköjään..

Lakkoina taisin käyttää Models Ownin Buff Pinkiä, josta on tullut luottolakka ranskiksissa :) Kärjet tein kaiketi Thyuan valkoisella Nail repairilla halkeamista päätellen.. Huomaa kyllä, ettei sitä ole suunniteltu käytettäväksi tavallisiin lakkauksiin vaan enemmänkin hoitavaksi lakaksi, lohkeamat ilmaantuvat melko pian lakkailun jälkeen..

Tuo värin irtoaminen laski sen verran innostusta, etten ole testaillut muita tilattuja helmiä vielä mutta ainakin tuo metallihohto fuksia on pannassa nyt jonkin aikaa!

2 kommenttia:

  1. www.myfabulousnails-emppu.blogspot.com

    käy kurkkaan mun uus kynsiblogi :) jos vaik tykkäisit ja liittyisit lukijaks ;)

    + hienot kynnet !:)

    VastaaPoista
  2. Moi! Oon ihan unohtanut vastata tähän ja nyt kun meinasin käydä blogiasi kurkkaamassa, hoksasin että se on vain kutsutuille lukijoille.. Mutta kiitos kuitenkin :)

    VastaaPoista

Jätäthän viestin vierailustasi, kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...