sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Ranskis pienillä höysteillä

Rasti peräseinään, blogi päivittyy miltei reaaliajassa!!
Tein nimittäin pari tuntia sitten uudet kynnet ja aion postata ne tänne nyt enkä viikon päästä :)

Koristelin tavallisen manikyyrin kuivakukilla, jotka ovat lojuneet pakin pohjalla jo ihan liian kauan!

Kynnet onnistuivat hyvin vaikka aikaisemmin en ole näiden kanssa pelaillut :)

 Tässä kuvassa näkyy jotenkuten kukan yksityiskohdat. 


Tätä lakkausta tehdessä hoksasin, ettei tuolla nykyisellä vaaleanpunaisella lakalla tehdä enää kovinkaan monta manikyyriä :( MO:n Buff Pink vetelee siis viimeisiään.. Valkoiset kärjet lakkasin äidin Maybellinen French White:lla, myös valkoinen lakka täytyy siis hankkia! Myös Seche Vite on loppumaisillaan eli jonkinlaista tilausta saisi alkaa tekemään :)

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Anopin manikyyrit :)

Samana päivänä kun taiteiltiin 'nämä' kynnet J:n pikkusiskolle, tehtiin myös anopille manikyyri, vähän pienemmässä mittakaavassa tosin :)

 Tehtiin tavallinen ranskalainen manikyyri pienillä tähtiyksityiskohdilla. 

Näillä kuvilla ei kyllä kuuhun mennä! Oon taas onnistunut sössimään säädöissä :)

Tässä näkyy jotenkuten nuo tähdet, niitä laitettiin molempien käsien pikkurilleihin ja nimettömiin. 
 
Kärkien lakkauksen tein muistaakseni uudella nail art-lakalla, joka mainitaan ainakin 'tässä' ostospostauksessa. Varsinkin lyhyiden kynsien lakkaukseen tuo on kätevä ohuen siveltimen ansiosta :)

Saa nähdä mitä mä näille omille kynsilleni keksisin! Oon onnistunut lahjakkaasti poikkasemaan oikean käden peukun ja etusormen kynnet ihan nahalle :( kaksi kynttä on lisäksi kasassa kynsiliimalla eli kovin hyvillä kantimilla ei tämän bloggaajan kynnet ole.. Ärsyttää! :@

lauantai 15. syyskuuta 2012

No nyt viimein ne geelit!

Eihän se mennyt ihan niinku meinasi ja kiireet veivät ajan postailuilta. Nyt korjataan tilanne ja laitetaan kuvia vanhoista geeleistä, muistaakseni isän kamerassa saattaisi olla vielä vähän parempaa matskua mutta nyt on pärjättävä näillä :)

 Kynnet on tehty NDED:in soak off-geeleillä ja koristeltu samaisesta putiikista ostetuilla glittereillä. Kärkiin käytin Black sand-sävyä.

Tässä voi bongata geelin vetäytymisen, ainakin nimettömän kärki pilkistää mustan geelin alta. Toki luonnossa se ei noin paljoa näkynyt eikä menoa haitannut :)

Kerrankin muistin kuvata oikeankin käden! 

Nämä pysyivät hyvinä monta viikkoa! Tuli todettua että geelit ovat kyllä tosi hyvät päiväkodilla, eivät napsahda joka kerta kun vetää kurahousujen kuminauhoja kumpparin alle ;D Suurin osa kynsistä oli vielä moitteettomassa kunnossa mutta poistin silti kaikki laiskuuksissani, ei vaan jaksanut alkaa tekemään muutamaa kynttä uusiksi.. Asetonilla ja foliolla nämä lähti tosi kivuttomasti pois, kumpa kaikkien geelien poisto olis noin helppoa! :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...